ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ





Μια προφητική προσέγγιση των πραγμάτων…

– Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ…


Σε μια προφητική προσέγγιση των πραγμάτων, ο Μόρφου Νεόφυτος αποκαλύπτει ότι το Κυπριακό δεν θα λυθεί ως αποτέλεσμα των συνομιλιών, αλλά όταν οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν το κουρδικό κράτος. Τι λέει για το θερμό επεισόδιο που προετοιμάζει η Τουρκία στο Αιγαίο.

«Το Κυπριακό δεν θα λυθεί ως αποτέλεσμα συνομιλιών, αλλά όταν οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν το κουρδικό κράτος», αναφέρει σε συνέντευξή του ο Μόρφου Νεόφυτος.

Όπως εξηγεί «το πρώτιστό μας καθήκον είναι πώς θα διαφυλάξουμε την πατρίδα μας μέσα σε αυτή την καταιγίδα των γεωστρατηγικών εξελίξεων και την εμπόλεμη κατάσταση Ρωσίας – Αμερικής».



Τα κύρια σημεία της συνέντευξης

Για τους υδρογονάνθρακες: Επί του παρόντος είναι πηγή πολέμου και όχι πλούτου. Αυτό τώρα άρχισαν να το αντιλαμβάνονται οι Κύπριοι. Νόμιζαν ότι οι υδρογονάνθρακες είναι το λαχείο μας. Μπορεί πριν να το εξαργυρώσουμε να αποδειχθεί προβληματικό.

– Ερώτ.: Δηλαδή; Μητροπ. Νεόφυτος: Με γεγονότα απειλητικά, που οι Τούρκοι ήδη ετοιμάζουν. Η Τουρκία επιθυμεί να μη μας αφήσει ούτε να μυριστούμε τους υδρογονάνθρακες και θέλει να μοιραστούμε ακόμα και την όσφρηση. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι, μετά τις υπογραφές με τους ενεργειακούς κολοσσούς, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξέδωσε απειλητική ανακοίνωση κατά των συμφωνιών και δεν περνά μέρα που να μην απειλεί για θερμό επεισόδιο; Μάλιστα αυτό το ακούμε συχνά κι από το στόμα του Ακκιντζί, που μιλά για πιθανή ένταση τον Ιούνιο! Αυτή η συνεχής εκφοβιστική ρητορική των Τούρκων κατά της Κύπρου και της Ελλάδας δεν πρέπει να μας προβληματίζει;

– Ερώτ.: Βλέπετε σύρραξη; Μητροπ. Νεόφυτος: Θα γίνει ένας εκφοβισμός, όχι όμως σύρραξη· όχι τύπου Μπαρπαρός, μα κάτι πιο αναβαθμισμένο, όχι όμως και εισβολή. Ίσως μερικοί πολιτικοί μας να το διαισθάνονται αυτό και για να προλάβουν τα χειρότερα σπεύδουν να λύσουν το Κυπριακό έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα σταματήσουν τον επεκτατισμό των Νεο-Οθωμανών της Τουρκίας.


– Ερώτ.: Μα οι εταιρείες, με τις οποίες η Κύπρος υπέγραψε συμφωνίες, δεν είναι ενεργειακοί κολοσσοί; Μητροπ. Νεόφυτος: Η Τουρκία θα εξασφαλίσει τις εταιρείες, δεν θα χάσουν τα δικαιώματα τους. Απλά θα θέλει να μοιραστεί αυτό τον πλούτο και την πολιτική ισχύ που παράγει μαζί μας. Εμείς μονίμως πιανόμαστε πάνω στις ξένες πλάτες της Ευρώπης και του Ισραήλ, των οποίων τα συμφέροντα διασφαλίζονται και με τουρκική παρουσία. Δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι χώρες πολλές φορές έκαναν παιχνίδι με εμάς και με τους Τούρκους, χωρίς να μειωθούν τα συμφέροντά τους, και στο τέλος μας πούλησαν. Δηλαδή δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε με τις συμφωνίες αυτές ως προς το θέμα της ασφάλειάς μας, νομίζοντας ότι τους ενεργειακούς κολοσσούς τους ενδιαφέρει και πολύ με ποιον θα συνεχίσουν… Οι κολοσσοί αυτοί σκέφτονται οικονομικά και μόνο, και δεν έχουν κανένα δισταγμό να προχωρήσουν σε νέες συμφωνίες με οποιαδήποτε χώρα, φτάνει να γίνει η δουλειά τους! Επομένως θα πρέπει να παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και να μην προβαίνουμε σε σπασμωδικές και βεβιασμένες ενέργειες, δίνοντας στον λαό λανθασμένα μηνύματα. Αλλά θα πρέπει το πρώτιστό μας καθήκον να είναι πως θα διαφυλάξουμε την πατρίδα μας μέσα σε αυτή την καταιγίδα των γεωστρατηγικών εξελίξεων και την ανοικτή πλέον εμπόλεμη κατάσταση που άρχισε να δημιουργείται μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής.

Το κουρδικό κράτος ως «άξονα» του Κυπριακού και το τέλος της Ευρώπης


– Ερώτ.: Μιλάτε για τις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ που έχουν αναθερμανθεί; Μητροπ. Νεόφυτος: Όχι, ο παράγοντας που καθορίζει τις σχέσεις Τουρκίας- Ισραήλ είναι το Κουρδικό κράτος, το οποίο γίνεται για να εξασφαλιστεί ο δρόμος της ενέργειας από τη Μοσούλη μέχρι την Αλεξανδρέττα, η οποία βρίσκεται απέναντι από το Ακρωτήριο Αποστόλου Ανδρέα και ανήκει επί του παρόντος στην Τουρκία. Σύντομα δεν θα ανήκει στην Τουρκία. Την άρπαξε από την Συρία το 1940. Εκεί κατοικούν Κούρδοι και Άραβες, όχι Τούρκοι, όπως νομίζουμε. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε πολύ καλή γνώση της γεωγραφίας μας. Σας το είχα πει σε συνέντευξή μας το 2013 και σας το επαναλαμβάνω και τώρα: Το Κυπριακό δεν θα λυθεί ως αποτέλεσμα συνομιλιών, αλλά η λύση θα επέλθει όταν οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν το Κουρδικό κράτος. Αυτό μας το λένε άνθρωποι του Θεού, μας το λένε ακόμα και οι μεγάλες δεξαμενές σκέψεις της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ρωσίας. Εγώ μιλώ με βάση την Πίστη μου στους αγίους του Θεού, που έχουν όραση μέσα στον χρόνο και βλέπουν τα γεγονότα πριν ακόμα ξεκινήσουν.


– Ερωτ.: Αναφέρεστε στον Γέροντα Παΐσιο; Μητροπ. Νεόφυτος: Όχι μόνο! Υπήρξαν και υπάρχουν και στην Κύπρο άγιοι, που έχουν την πνευματική όραση του οσίου Παΐσιου και μας λένε τι θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες. Σας λέω μόνο το ένα δέκατο, ώστε οι Κύπριοι να μην φοβούνται αλλά και να μην επαναπαύονται στις ευρωπαϊκές τους δάφνες. Η Ευρώπη, όπως σου είχα πει και παλαιότερα, είναι παναΐρι (πανήγυρη) που τελειώνει. Το 2017-18 θα είναι η περίοδος του τελειώματος.

«Υπάρχει τέτοια χαοτική κατάσταση σήμερα στον κόσμο, που θέλει ξανακτίσιμο. Και τον κόσμο δεν θα τον κτίσει ούτε ο Τραμπ, ούτε η Ευρώπη της Γερμανίας»

– Ερώτ.: Ποιος θα τον κτίσει; Μητροπ. Νεόφυτος: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, που ξεκίνησε πριν έξι χρόνια από την Συρία. Κι αυτό το είχε προφητεύσει ένας άγιος άνθρωπος του Θεού,ο μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιος Κόμπος (1920-2005). Αυτός, λίγο πριν κοιμηθεί και ενώ βρισκόταν στο Νοσοκομείο, είχε αποκάλυψη από τον Θεό για τα γεγονότα των ημερών μας και, μεταξύ άλλων, είπε: «Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε… Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει!» Αλλά αυτό πολλοί τώρα το κατάλαβαν, μετά το τελευταίο κτύπημα των Αμερικανών στη Συρία και τις συνεχείς απειλές του Τραμπ κατά του Άσαντ, της Ρωσίας αλλά και του Ιράν και της Β. Κορέας! Η πρώτη φάση του πολέμου τελείωσε. Τώρα ζούμε τη δεύτερη φάση, στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι το Ισραήλ. Και το Ισραήλ πρέπει να παρακολουθούμε, όχι την Τουρκία. Και θα ακολουθήσουν τα γεγονότα, που θα καθορίσουν την ίδρυση και αναγνώριση του Κουρδικού κράτους, αυτά που θα δώσουν και τη δική μας ελευθερία. Το Ισραήλ και ο Τραμπ φοβούνται την Περσία, το πυρηνικό της πρόγραμμα. Οι Πέρσες εξόπλισαν τη Χεσμπολλάχ, η οποία είναι εγκατεστημένη στο νότιο Λίβανο και έχει στραμμένους εκατοντάδες πυραύλους προς το Ισραήλ, το οποίο αναπτύσσει αντίστοιχο αριθμό πυραύλων και είναι έτοιμο να μετακινήσει τρία εκατομμύρια πληθυσμό από το βόρειο τμήμα του. Δηλαδή τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα! Μέχρι να δημοσιεύσεις τη συνέντευξή μας αυτή, μπορεί να είμαστε ήδη ξεπερασμένοι! Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει ο Ακιντζί ή ο Αναστασιάδης. Δεν μιλώ πια γι᾽ αυτά, διότι τα δικά μας θα καθοριστούν από τα ξένα. Όταν τρέμουν οι στρατηγοί, θα ασχοληθώ με στρατιωτάκια; Τρέμει ο Τραμπ τον Πούτιν κι ο Πούτιν τον Τράμπ. Τρέμει ο Νετανιάχου τη Χεσμπολλάχ, η Περσία το Ισραήλ και το Ισραήλ την Περσία. Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει αυτή την στιγμή που μιλούμε; Έχουμε μέτωπα ανοικτά σε όλο τον πλανήτη: Στα Βαλκάνια με Αλβανούς, Σέρβους, Βόσνιους, Κοσσοβάρους, στην Ουκρανία, στις χώρες της Βαλτικής, το κοινό μέτωπο Αμερικής-Ισραήλ και Ευρώπης που τα βάζει με Ρωσία, Ιράν, Β. Κορέα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κίνα που όλοι φοβούνται και η Ιαπωνία ετοιμάζουν εδώ και χρόνια την παρουσία τους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι… Και ταυτόχρονα μαίνεται ο πόλεμος οικονομικού και ηθικού χαρακτήρα στην Ευρώπη…

«Ύψιστη μορφή αλαζονείας από την Άγκυρα»

– Ερώτ.: Πολλά γίνονται στην περιοχή δίπλα μας… Μητροπ. Νεόφυτος: Ναι, το παραμικρό λάθος μπορεί να φέρει τον πύραυλο στην Κύπρο. Όταν το Τσερνομπίλ μας προκάλεσε τόσο καρκίνο, που είναι σε τόση απόσταση από μας, φανταστήκατε τι μπορεί να πάθουμε στον πόλεμο Ισραήλ, Συρίας, Περσίας και Λιβάνου; Διότι αυτός ο πόλεμος, στον οποίο θα συμμετέχουν και οι Ρώσοι στηρίζοντας την Συρία, θα γίνει, τον έχουν προφητεύσει. Όταν θα γίνονται όλα αυτά στη γειτονιά μας, θα πουν οι Γερμανοί και Αμερικάνοι στους Τούρκους επειδή θα χάσουν τη νοτιοανατολική Τουρκία για να γίνει το Κουρδικό κράτος, να πάρουν αν μπορούν κάτι από το Αιγαίο με την στρατιωτική τους επιβολή, τα δικαιώματα στους υδρογονάνθρακες. Οι Τούρκοι θα κάνουν τέτοιο επιθετικό άνοιγμα που δεν το υπολογίζουμε. Θα είναι αποθράσυνση, η ύψιστη μορφή αλαζονείας. Αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργήσουν ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο κάπου στον ελληνικό χώρο μεταξύ Κύπρου και κυρίως Ελλάδος. Ένα επεισόδιο, το οποίο θα διαρκέσει τρεις μέρες. Από το επεισόδιο αυτό θα ενοχληθούν τα συμφέροντα της Ρωσίας και γι’ αυτό θα πληγεί η Τουρκία. Θα είναι συμφωνημένοι με τους Δυτικούς και Νατοϊκούς για να τους κάνουν να καταλάβουν, διότι η Τουρκία τους έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Ήδη οι σχέσεις Ευρώπης-Τουρκίας, Αμερικής-Τουρκίας-Ρωσίας είναι σε τεταμένο σχοινί. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν σε αυτό το σκηνικό πόσο ρόλο παίζουν οι άνθρωποι της προσευχής;


«Άλλοι καθορίζουν τις τύχες μας, όχι οι Πρόεδροι»

– Ερώτ.: Ποια είναι η δύναμη της προσευχής; Μητροπ. Νεόφυτος: Η προσευχή μπορεί να μετακινήσει όρη, όπως είπε ο Κύριος. Και ασφαλώς μπορεί με την παρέμβαση του Θεού να αποτρέπει γεγονότα ή να μειώνει το κακό. Ο ρόλος της Εκκλησίας στην Κύπρο αυτή την στιγμή δεν είναι να επιλέξει τον άλφα ή τον βήτα υποψήφιο Πρόεδρο. Όποιος και να βγει το ίδιο θα είναι. Άλλοι καθορίζουν τις τύχες μας, δεν είναι οι Πρόεδροί μας. Η Εκκλησία πρέπει να ενεργοποιήσει τον πιστό λαό της, όχι τους άπιστους, που θα έλθουν σε μετάνοια όταν θα καταλάβουν την απειλή που έχει η Κύπρος όχι από τους Τούρκους όσο από τον πόλεμο στη γειτονιά μας. Το σχέδιο του Θεού είναι μεγάλο.

«Η Τουρκία οδηγείται σε εμφύλιο»

– Ερώτ.: Tί περιμένετε από τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία; Μητροπ. Νεόφυτος: Το οριακό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος οδηγεί την Τουρκία σε εμφύλιο πόλεμο και φανερώνει τη μελλοντική της τριχοτόμηση: Το ένα τρίτο του τουρκικού πληθυσμού είναι οι Ευρωπαϊστές-Κεμαλικοί, το δεύτερο τρίτο οι οθωμανοί του Ερντογάν και το τρίτο είναι αυτοί που δεν είναι Τούρκοι-Σουνίτες, δηλ. οι Αλεβίτες, οι Κούρδοι, οι Αρμένιοι, κ.ά. Όμως δεν πρέπει να δαπανούμε πολύ μελάνι για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα αυτού του δημοψηφίσματος, διότι έτσι κι αλλιώς τα προφητευμένα γεγονότα θα γίνουν… Όλα τα άλλα είναι δημοσιογραφικά ερωτήματα, τα οποία δεν μπορούν να σταματήσουν το σχέδιο του Θεού που βρίσκεται εν εξελίξει… ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ


hellasforce.comΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια