Τελεσίγραφο του Β.Πούτιν στην οικογένεια Rothschild: «Θα νιώσετε το αληθινό νόημα του πόνου»





«Αυστηρό μήνυμα» απέστειλε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν στην οικογένεια που ελέγχει την νέα τάξη πραγμάτων και φιλοδοξεί να ελέγξει και τον πλανήτη , πως ότι κάνουν θα το μετανιώσουν …πολύ πικρά.

Ισραήλ, Παλαιστίνη, Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Ιράκ, Συρία, Ιράν, Λιβύη, Βόρεια Κορέα, αποτελούν προς το παρόν τις χώρες-στόχους όπου υπάρχει αναβρασμός, πόλεμοι και διαμάχες οι οποίες τείνουν να εξέλθουν τον ορίων και προκαλέσουν περιφερειακές συγκρούσεις και
παγκόσμιο σύρραξη.

Επίσης η προσπάθεια της διείσδυσης Ισλαμιστών ριζοσπαστών στην Ευρώπη σύντομα θα οδηγήσει σε πόλεμο εντός των ευρωπαϊκών συνόρων με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί οι οποίοι φοβούνται μια τέτοια περίπτωση, στην πραγματικότητα πολλοί ειδικοί στέκονται στον σχεδιασμό αυτών των «συγκρούσεων» από ξένα κέντρα .

Όπως αναφέρουν πολλοί ειδικοί όλοι οι πόλεμοι είναι το αποτέλεσμα «οικονομικών πολέμων».

«Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας» , είχε δηλώσει κάποτε η μητέρα ενός εκ των ιδρυτών των σημερινών «παγκόσμιων ηγετών» , Gutle Schnaper Rothschild τον 18ο αιώνα και ουσιαστικά είχε πει την ωμή αλήθεια .

Σήμερα έχουμε σχεδόν όλες τις μεγάλες χώρες του κόσμου σε πτώχευση και στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Αν επικαλεστούμε την ιστορία, θα δούμε ότι πριν από έναν παγκόσμιο πόλεμο σίγουρα προηγείται η οικονομική κατάρρευση.

Είναι το στήριγμα για την άρχουσα τάξη να χρησιμοποιεί τον πόλεμο για να «κάνει τις βρώμικες δουλειές της» με τα νομίσματα τα οποία κάθε 30-40 χρόνια πρέπει να ανανεώνονται .

Ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας στο συνέδριο της λέσχης Valdai στο Σότσι, μόλις πριν από λίγο διάστημα απευθύνθηκε στις δυτικές ελίτ και ειδικά στην οικογένεια Rothschild :

«Η Ρωσία θα παίξει πλέον «παιχνίδια» με τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα συμμετάσχει σε μυστικές διαπραγματεύσεις στο «πίσω δωμάτιο» … Η χώρα μου είναι έτοιμη για σοβαρές συμφωνίες, αλλά μόνο αν αυτές οι συμφωνίες αφορούν την συλλογική ασφάλεια …Όλα όμως τα συστήματα της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας βρίσκονται σε διάλυση .

Δεν υπάρχουν πλέον οποιεσδήποτε διεθνείς εγγυήσεις ασφάλειας για όλες τις χώρες σε όλα τα επίπεδα και ο υπεύθυνος για την καταστροφή της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής …και κανένας άλλος.

… Οι οικοδόμοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν αποτύχει προσπαθώντας να χτίσουν ένα κάστρο στην άμμο … Η Ρωσία τάσσεται υπέρ μιας συντηρητικής προσέγγισης στην εισαγωγή καινοτομιών στις κοινωνικές τάξεις, αλλά δεν είναι σε αντίθεση με την έρευνα και τη συζήτηση αυτών των καινοτομιών, για να δούμε πως θα εισάγουμε κάποιες από αυτές …


… Η χώρα μου δεν έχει καμία πρόθεση οικοδόμησης καμία παγκόσμιας αυτοκρατορίας αλλά δεν θα πάει «για ψάρεμα στα θολά νερά» που δημιουργούν οι ΗΠΑ διευρύνοντας συνεχώς την «αυτοκρατορία του χάους …

… ενώ οι προκλήσεις κατά της χώρας μου βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη σε μια τεράστια περιοχή … η Ρωσία δεν θα επιχειρήσει να διαμορφώσει τον κόσμο διότι ο καθένας έχει την δική του εικόνα, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαμορφώσει στην κάθε χώρα την δική του «εικόνα» .

Η χώρα μου δεν θα αυτό-απομονωθεί στον εαυτό της μακριά από τον κόσμο και όποιος επιχειρήσει να το πράξει θα αποκομίσει μια μεγάλη παγκόσμια δίνη.

Επίσης η Ρωσία είναι πρόθυμη να λειτουργήσει ως σωτήρας του κόσμου, όπως η ίδια έχει πράξει στο παρελθόν …

… Η Ρωσία δεν επιθυμεί να εξαπλωθεί το χάος , δεν θέλει πόλεμο, αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να ξεκινήσει κάποιον.

Ωστόσο, σήμερα βλέπουμε ότι το ξέσπασμα ενός παγκόσμιου πολέμου είναι σχεδόν αναπόφευκτο, και προετοιμαζόμαστε για αυτό από το Α και συνεχίζουμε . Η Ρωσία δεν θέλει πόλεμο, αλλά ούτε τον φοβάται κιόλας σε καμία περίπτωση …

Η χώρα μου δεν προτίθεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην παρεμπόδιση εκείνων που εξακολουθούν να κατασκευάσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη, όμως η Ρωσία θα αντιταχθεί τις προσπάθειές τους αν αυτοί αρχίσουν να προσκρούουν σε βασικά συμφέροντα της χώρας μου.

Θα προτιμούσαμε να στεκόμαστε και να παρακολουθούμε όλους αυτούς να πράττουν όσα άνομα πράττουν, αλλά εκείνοι που θα καταφέρνουν να σύρουν τη Ρωσία σε αυτή τη διαδικασία, θα νιώσουν το αληθινό νόημα του πόνου …

… Η νέα ελίτ της Ρωσίας έχει το υπόβαθρο να δώσει τον ίδιο τόνο και στο μέλλον, με τις όποιες αποφάσεις προκύψουν από τη βούληση του λαού …», κατέληξε ο Ρώσος Τσάρος Β.Πούτιν.

Αυτή η ομιλία του Ρώσου προέδρου σίγουρα θα μείνει στην ιστορία όπως η ομιλία του Τζων Κένεντι, για τις μυστικές ομάδες που ελέγχουν χώρες ολόκληρες και περιοχές , μετά την οποία δολοφονήθηκε μυστηριωδώς στο Ντάλας το 1963.

Οι φήμες για επικείμενο 3ο παγκόσμιο πόλεμο έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο πιο εντατικά από ποτέ να απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα.

Όπως αναφέρεται από πηγές πολλών διεθνών αμυντικών και γεωπολιτικών αναλυτών, ινστιτούτων, πανεπιστημίων, ο παγκόσμιος πόλεμος είναι στον ορίζοντα αν και «κανείς δεν τον αναγνωρίζει σαφώς ακόμα».

Οι πολλές και διαφορετικού τύπου συγκρούσεις μαστίζουν τον πλανήτη μας σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει στην πρόσφατη μνήμη μας.



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει μιλήσει πολλές φορές για τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο τονίζοντας ότι είναι
«αναπόφευκτος».

Στην ομιλία του ο Πούτιν δήλωσε ότι ένα τέτοιος πόλεμος είναι «αναπόφευκτος» και σίγουρα η Ρωσία θα αποτελεί μέρος του, θέτοντας τις βάσεις για μια παγκόσμια σύρραξη και κατονομάζοντας ως «διοργανωτές» αυτού του πολέμου το ΝΑΤΟ και τις Η.Π.Α.

Ο ίδιος κατηγορεί το ΝΑΤΟ ότι έχει διαπράξει με την συγκέντρωση δυνάμεων στα ρωσικά σύνορα «πολλές παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου», οι οποίες είναι μια πολύ σοβαρή αιτία παγκόσμιας διένεξης .




Με μια ματιά στο καθημερινό δελτίο ειδήσεων όμως διαπιστώνεται πραγματικά ότι το ΝΑΤΟ μετακινεί , αναδιατάσσει και εξοπλίζει συνεχώς νέες επίλεκτες δυνάμεις γύρω από τα ρωσικά σύνορα από την Μαύρη θάλασσα έως την Βαλτική.

Ο λόγος του Ρώσου προέδρου ήταν μετρημένος , ακριβής και κυρίως στοχευμένος προς αυτούς που πρέπει να λάβουν το «μήνυμα»….»πως ότι φτιάχνουν είναι παλάτια στην άμμο».




pentapostagmaΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια