Αυτά τα τυραννικά κτήνη που μας κυβερνούν θέλουν φουσκωμένες τις κοιλιές των Ελληνόπουλων από το σπέρμα του Αλλάχ.





Αυτά τα κτήνη που βιάζουν παιδάκια, αυτά τα ισλαμοκαθίκια εισάγει η βδελυρή, αντίχριστη και μισελληνική Κυβέρνηση των Συριζοναζί, η συνεπικουρούμενη από την Αντιπολίτευση των ΝουΔούλων, προς ισλαμοποίηση της Ελλάδος και άγραν τζιχαντιστικών ψήφων.

Ξυπνήστε αμετανόητοι Έλληνες !
Έτσι θα πρήζονται οι κοιλιές των αθώων παιδιών σας από τους βιαστές τους, ισλαμοπιθήκους που εισβάλουν στην ένδοξη Χώρα μας, ανταποκρινόμενοι στο συριζαϊκό προσκλητήριο.
Ο Ιωάννης που θα μας κυβερνήσει εν Χριστώ μετά τον επερχόμενο τρομερό πόλεμο, είναι εδώ και μας καλεί σε έμπρακτη μετάνοια και συντριβή.

Δεν θα προλάβουν οι αχρείοι αριστεροδεξιοί προδότες να ολοκληρώσουν τον αφανισμό της τρανής Πατρίδος μας.
Όσοι προλάβουν και μπουν στο ελικόπτερο στη μεταμεσονύκτια πτήση του ίσως γλιτώσουν το σφαγιασμό τους από τον μαινόμενο Ελληνικό λαό.

Οι υπόλοιποι θα καταλήξουν στις φυλακές ή στο εκτελεστικό απόσπασμα, αν επανέλθει η θανατική ποινή για την εσχάτη προδοσία. Τα λαϊκά Δικαστήρια θα βρεθούν σε εργασιακό οργασμό !

Όλα αυτά τα τρομερά γεγονότα θα γίνουν τη χρονιά που διανύουμε, το 2017, το έτος των δυο καλοκαιριών και των δυο Πασχαλιών του Πατροκοσμά.

Η Ελλάδα θα μείνει ακυβέρνητη και οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν μέχρι τα εξαμίλια της αιγιαλίτιδας ζώνης του Αγίου Παϊσίου. Αυτή η κίνηση θα είναι και η οριστική καταστροφή τους. Θα σκάψουν μόνοι τους το λάκκο τους και θα φάνε στη κηδεία τους τα κόλυβα που έχουν στο ζωνάρι τους.

Άμα ζούσε σήμερα ο Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, ξέρετε τι θα έλεγε ;

Γαμώ τη πίστη σας και τον Μωχαμέτη σας.
Τι θαρρεύετε ορέ κερατάδες ;

Να τον χέσω τον Σκατοσουλτάν σας, τον μακελάρη Ερντογάν.
Άμα ζήσω θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτζον !

Την εποχή που έζησε αυτός ο ήρωας δεν υπήρχε ούτε ο Τσιπρ Γιονγκ Ουν ούτε ο Κούλης ο mr Siemens ο θυρωρός της λέσχης Bilderberg.

Φαντάζεστε τι θα έλεγε σ’ αυτούς και τα αμερικανομπολσεβικικά και νεοφιλελεύθερα συντρόφια τους ; Φαντάζεστε τι θα έλεγε στα αρχιτοκογλυφικά μασονικά αφεντικά τους ;

Γαμώ τις μασονικές στοές σας, αριστεροδεξιά σκατά της σιωνιστικής βοθροπουστροφραγκιάς σας που τη λέτε Ενωμένη Ευρώπη.


Γαμώ τη Λευκή σας Δαιμονία που τη λέτε Ευρώπη και θέλετε να την αναμείξετε με αγαρηνούς αράπηδες.

Γαμώ το σκατοσατανά Θεό σας, το σιχαμερό σας ΜΑΤΣ, γαμώ τον Μαρξ, τον Λένιν και το πατερούλη σας, το βρυκόλακα τον Στάλιν, γαμώ το σφάχτη το Κεμάλ, θα χώσω στο κώλο του ένα μπουκάλι Μπουτάρη θεσσαλονικιώτικο.

Γαμώ το σκατοφιλόσοφο τον ξεκωλιάρη Μπένθαμ σας, του ωφελιμιστικού φιλελεύθερου καπιταλισμού σας.
Γαμώ το παπισμό και το προτεσταντισμό σας.

Γαμώ τους σταυροφόρους σας, γαμώ και τους αποικιοκράτες σας, γαμώ και τους αμερικανοταλμουδοκαμπαλοτυράννους των λαών της γης.

Γαμώ το ΝΑΤΟ σας, τον ΟΗΕ σας, το ΔΝΤ σας, τη Παγκόσμια Τράπεζά σας, γαμώ το δολάριό σας, το ευρώ σας, τις στρατιωτικές σας βάσεις και τα πυρηνικά σας.

Γαμώ τις άθεες φιλοσοφίες και διαβολοεπιστήμες σας.

Γαμώ το Moody’s σας, τα funds σας, τις ΜΚΟ σας, τις δαιμονοτράπεζές σας, το σόι Ρότσιλντ, το σκατόψυχο Ροκφέλερ σας, το Σόρος σας.

Γαμώ το Σώρρα σας τον ψευτοεθνοσωτήρα σας, δωδεκαθεϊστή αρλεκίνο σας.
Γαμώ την παγανιστική Συνέλευση των Ελλήνων Σατανάδων σας.

Γαμώ τα ισλαμοπουσταριά σας που φέρατε στη Χώρα μου και νομιμοποιήσατε με τον αντιρατσιστικό, ρατσιστικό κατά των Ελλήνων γαμημένο νόμο σας.

Γαμώ το Τέμενός σας στο Βοτανικό μαζί με το σατανά Βοθρολομαίο σας του Φαναρίου του Αρχεκάκου Όφεως, που γλύφει το κώλο του αντίχριστου Πάπα σας.

Γαμώ το Τσίπρα σας που προσκυνά τον Πανάγιο Τάφο του Χριστού μου που σταυρώθηκε για μένα και όλους τους ανθρώπους της γης, κάνοντας τη μετανοούσα παρθένα από τα αυτιά, για να αρπάξει τις ψήφους σας γαμημένοι και προσκυνημένοι Έλληνες.

Γαμώ το Κούλη σας, τον εφιάλτη γουρλομάτη σας, που ψήφισε και με τα πόδια το σύμφωνο συμβίωσης των τερψίπρωκτων πουσταριών.

Σας γαμώ όλους εσάς τους βρωμιάρηδες σκατόψυχους που διαβάζετε βιβλία και βλέπετε θεατρικές παραστάσεις που εμφανίζουν τον Σωτήρα Χριστό μου μαζί με τους Άγιους μαθητές του, ως κίναιδους.

Προσκυνήστε τον εγκληματία παιδεραστή ψευτοπροφήτη Μωάμεθ και τον σκατοσουλτάνο Ερντογάν, πουλημένοι Ελληνόφωνοι και των αθώων παιδιών σας οι κοιλιές θα φουσκώσουν από μουσουλμανικά φιδάκια του Αλλάχ.

Σας γαμώ όλους εσάς τους κωλοτρυπιδόψυχους ισλαμολάγνους μισέλληνες που θέλετε να αφανίσετε την Ορθόδοξη Πίστη μου.
Αν ζήσω συριζοφασίστες και ΝουΔούλοι νενεκολακέδες, θα σας γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσετε τον πούτζον !
Κλείνοντας θα προσθέσω στίχους του Κάλβου :

Ένας Θεός και μόνος,
αστράπτει από τον ύψιστον
θρόνον· και των χειρών του
επισκοπεί τα αιώνια
άπειρα έργα.
Όχι μόνον τον ίδρωτα,
αλλά και τ’ αίμα οι τύραννοι
ζητούσιν από σας·
κι αφού ποτάμια εχύσατε
μήπως τους φθάνει;
Την πνοήν σας αχόρταστοι
επιθυμούν·αλίμονον
αν ποτέ επί τα σφάγια
των τυράννων αναστενάξη η ψυχή σας.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.

http://katohika.gr/ellada/auta-ta-tirannika-ktini-pou-mas-kivernoun-theloun-fouskomenes-tis-koilies-ton-ellinopoulon-apo-sperma-tou-allax/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια