ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ;




Απίστευτο παρασκήνιο εξωθεσμικών κέντρων που θέλουν να ελέγξουν και να ρυθμίσουν την τύχη και το μέλλον της χώρας
– Ποιοι και γιατί φέρνουν στο προσκήνιο τον άνθρωπο που έβαλε την Ελλάδα
στην ΟΝΕ με θολές και αμφισβητούμενες διαδικασίες – O σκοτεινός ρόλος του Κώστα Σημίτη

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία δίνει ο Κώστας Σημίτης στη Σία Κοσιώνη και στον Παύλο Τσίμα, την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα στις «ΙΣΤΟΡΙΕΣ».


Ο πρώην πρωθυπουργός μιλάει μεταξύ άλλων για την τρέχουσα αξιολόγηση, την κυβέρνηση, τον κίνδυνο του Grexit, τα ελληνοτουρκικά, τα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης, τα λάθη που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο και την Κεντροαριστερά.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη εκπομπή (που είναι μαγνητοσκοπημένη), ο κ. Σημίτης ζητά επιτακτικά εκλογές.

Το timing της επανεμφάνισής του δεν είναι καθόλου τυχαίο. Οι απόψεις και οι πολιτικές του καταβολές είναι γνωστές.

Όλοι ξέρουν ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδερφός του είναι άνθρωποι των Γερμανών.


Σε αυτή λοιπόν την ασταθή χρονική περίοδο, τα ξένα και εγχώρια κέντρα που επιθυμούν τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης, όλως τυχαίως φέρνουν στο προσκήνιο τον καλύτερο φίλο των Γερμανών, τον Κώστα Σημίτη και του δίνουν βήμα όχι για να απολογηθεί για την καταστροφή της Ελλάδας, αλλά – άκουσον άκουσον – για να ζητήσει εκλογές.

Είναι γνωστό στην πολιτική και στη δημοσιογραφική πιάτσα ότι ο κ. Σημίτης επιχειρεί να ελέγξει τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά μέσω δικών του αχυρανθρώπων και μέσω δικής του αρθρογραφίας σε συγκεκριμένα έντυπα.

Τώρα, φοβούμενος την εξεταστική για τα εξοπλιστικά και την περίοδο Παπαντωνίου και όχι μόνο, επιχειρεί να βγει μπροστά διεκδικώντας ρόλο σε μια υποτίθεται κυβέρνηση Εθνικής ενότητας.

Το προσεχές διάστημα και αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, η δραστηριοποίηση των συγκεκριμένων κέντρων θα γίνει ακόμα ισχυρότερη, με τις ευλογίες βεβαίως του Βερολίνου.

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια