Πούτιν: Γνωρίζω όλα τα μυστικά του Ομπάμα!






Απειλεί με αποκαλύψεις ο Τσάρος



Από τότε που οι αμερικανικές αρχές ερευνούν τις υποτιθέμενες σχέσεις Τραμπ-Πούτιν, το Κρεμλίνο δεν έχει κρύψει τον θυμό του. Την προηγούμενη εβδομάδα, σε συνέντευξη τύπου, το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών είχε δώσει «μια γεύση» από τον ρωσικό θυμό, όταν η υπεύθυνη τύπου είχε μιλήσει για «ανεύθυνες αμερικανικές αρχές που δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε την ροή των πληροφοριών τους». Η Μαρία Ζαχάροβα είχε αναφέρει τότε τα εξής: « δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοπιστεύσουμε. Την επίσημη κυβέρνηση ή τις διαρροές πληροφοριών. Αυτό το κλίμα βάζει την Ρωσία σε πολύ δύσκολη θέση και το μόνο που της μένει είναι να απαντήσει με διπλωματικά μέσα».

Είναι άγνωστο εάν υπήρξαν επαφές μετά των δύο πλευρών, αλλά εάν υπήρξαν φαίνεται ότι «έπεσαν στο κενό», καθώς σήμερα η Ζαχάροβα επανήλθε και έκανε μία δήλωση που δεν έγινε γνωστή στους πολλούς, καθώς όλοι ασχολούνταν με την επίσημη επίσκεψη του Ιρανού Προέδρου στην Μόσχα. Με λίγα λόγια, ο Πούτιν προειδοποιεί ότι εάν υπάρξουν νέες διαρροές ή φήμες για σχέση του με τον Τραμπ ή και τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, τότε οι Ρώσοι θα αποκαλύψουν κάποια… πολύ «ιδιαίτερα» μυστικά του Προέδρου Ομπάμα!

Αναλυτικά, η δήλωση του ρωσικού υπουργείου είχε ως εξής: «Θα ήθελα να τονιστεί ότι η αμερικανική πρακτική διασποράς αναληθών πληροφοριών για την Ρωσία έχει γίνει πια παράδοση στην Ουάσιγκτον. Εάν όλο αυτό συνεχιστεί και εμπλέκεται το όνομα της Ρωσίας και του Προέδρου της, τότε τα ρωσικά μέσα θα διαδώσουν κάποια γεγονότα που έγιναν επί προεδρίας Ομπάμα και μας ζητήθηκε από την Αμερική να κρατήσουμε κρυφά».
http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/50869-ektakto-poytin-gnwrizw-ola-ta-mystika-toy-ompama#.WNqpmrCppIA.facebook
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια