Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ






Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Δεκαετίες τώρα
, η οργανωμένη ευρωπαϊκή μαφία των τραπεζιτών είχε επινοήσει ένα σύστημα με το οποίο ο φορολογούμενος-ζόμπι υποζωει για να πληρώνει εφορία… ένα σύστημα τόσο ύπουλο και επινοημένο μόνο από απατεώνες τραπεζίτες και τα τσιράκια, τους πολιτικούς κάθε χρώματος και κάθε ιδεολογίας…η μεγαλύτερη απάτη του χρέους των πολιτών προς την διεθνή μαφία των τραπεζιτών είναι ό πιο δόλιος μηχανισμός που έχουν εφαρμόσει επάνω στους λαούς.

Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζουν την απάτη της υπερβολικής εφορίας και του χρέους είναι τρομερά απλός αλλά και αρκετά ύπουλος γιατί γνωρίζουν την δουλική συμπεριφορά των ανθρώπων και την τάση τους προς υπακοή των αρχών!!!
Επίσης ο εφησυχασμό τους σε ένα οικονομικό σύστημα που τους υπόσχεται ότι και η μάζα έχει τις ίδιες ευκαιρίες να πλουτίσει όπως πλουτίζει η ελίτ και τα τσιράκια της… φυσικά ποτέ ένας δούλος δεν θα επαναστατούσε αν δεν πίστευε στην σύντομη ζωή του ότι και αυτός μια ωραίαν πρωίαν, θα φόρτωνε το πορτοφόλι και τον τραπεζικό λογαριασμό του με ζωγραφιστή χαρτούρα.

Ο κάλλιστος δούλος περνάει την ημέρα του πιστεύοντας ότι και αυτός θα κερδίσει το «λαχνό» κάποια ωραία μακρινή ημέρα ή ότι ξαφνικά θα τον πάρουν τηλέφωνο ότι έλαβε ένα πολύ μεγάλο ποσό χρωματιστών χαρτιών… το “εισιτήριο” για να λύσει όλα του τα προβλήματα και υποχρεώσεις. Μια τραγική πραγματικότητα όμως θέλει και τους άλλους δούλους, να πιστεύουν χωριστά ο ένας από τον άλλο στην ίδια αυταπάτη!!! Και εκεί ακριβώς είναι η παγίδα της απάτης της δημιουργίας των χρημάτων και του χρέους της ανθρωπότητας!!!


Η τιμή του χρυσού στην Βενεζουέλα από το έτος 1997-2016 δηλωνει την άχρηστη αξία του χρωματιστού χαρτιού σε περιόδους οικονομικής κρίσης

Αυτό που ονομάζουμε χρήματα στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μόνο ένα ή πολλά κομμάτια χρωματιστών χαρτιών. Για σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε με χρωματιστά χαρτιά;;; Μπορείτε να αγοράσετε φαγητό από το σουπερμάρκετ… έτσι είναι και για αυτό έτσι έμαθες να σκέφτεσαι. Όμως αν σκεφτείς ότι οι οικονομίες των χωρών καταστρέφονται από μια ελίτ που δρα παγκόσμια την στιγμή που θέλουν να πιούν το αίμα του Βενεζουελανού, Αργεντινού, Βραζιλιάνου, Νιγηριανού και Έλληνα σε κάποια καθορισμένη στιγμή χτυπώντας με οικονομικούς εκτελεστές (εγχώριους όπως ο Σημίτης ή και ξένους) ή ρίχνοντας την χώρα σε μια τεράστια κρίση… όταν δεν ΠΑΣ με τα νερά τους…

…τότε τι γίνεται με την αξία των ζωγραφιστών χαρτιών;;; Με πιάνεις;;;
Χρειάζεσαι ένα τσουβάλι από τα χαρτάκια για να πάρεις ένα κομμάτι ψωμί. Εχεις καταλάβει πόσα τσουβάλια γεμάτα χαρτάκια χρειάζεσαι για να γεμίσεις τα πεινασμένα στομάχια μιας τετραμελούς οικογένειας;;;


Φωτογραφία απο τον Υπερπληθωρισμό στην Γερμανία το 1924

Η παγκόσμια ελίτ των τραπεζιτών κρατούν ένα μεγάλο όπλο εναντίων σου, το μονοπώλιο έκδοσης χρωματιστών χαρτιών και την δημιουργία του χρέους ώστε να γονατίζουν τους λαούς οικονομικά και ψυχικά.
Η οργανωμένη μαφία των τραπεζιτών που κρατά την ανθρωπότητα υπό τον έλεγχο της, διαπίστωσε σε κάποια ιστορική στιγμή ότι οι άνθρωποι ήταν τόσο ανόητοι ώστε θα δεχτούν τα χρωματιστά χαρτάκια με επάνω τους, αριθμούς!!! Εκτύπωσαν τα νούμερα όπως θα βόλευε 10, 20, 50, 100 κτλ. αντί για τα νομίσματα χρυσού ή ασημιού και χαλκού που είχαν πρώτα.

Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη χειρότερα. Σιγά-σιγά το άχρηστο χαρτι μεταλλαχτήκε σε ηλεκτρονικά ποσά επάνω σε μία οθόνη, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο εύκολο μια οργανωμένη μαφία να ελέγξει τους ανθρώπους ακόμη περισσότερο. Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχει ξανασυμβεί αυτό που συμβαίνει τώρα. Το χρέος της ανθρωπότητας έχει φτάσει το “διάστημα”. Το χρέος έχει αστρονομικές διαστάσεις αλλά κανείς δεν σας λέει σε ποιους χρωστάνε οι λαοί!!!
Κανείς δεν γνωρίζει ποιο είναι το πραγματικό χρέος και ποιοι είναι αυτοί που ακόμη δανείζουν αερισιο χρωματιστό χρήμα.

Το τραπεζικό σύστημα και η δημιουργία του χρέους κρατα την ανθρωπότητα σε μια άριστα καμουφλαρισμένη οικονομική σκλαβιά και θα μπορούσε να αποτιναχθεί μόνο εάν, οι άνθρωποι αρχίσουν πάλι να ανταλλάσσουν προϊόντα και υπηρεσίες σε πολύτιμα μέταλλα όπως είναι ο χρυσός ή το ασήμι που είναι σπάνια μέταλλα και δεν μπορούν να εκτυπωθούν από μια Κεντρική τράπεζα ιδιωτών, αλλά μόνο από ελευθερες χώρες.



Koraks

http://katohika.gr/gn-blog/megaliteri-apati-pou-o-sigxronos-doulos-den-leei-na-katalavei/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια