ΣΤΟ… ΚΟΚΚΙΝΟ! Σε αυξημένο επίπεδο συναγερμού η ΕΛ.ΑΣ.!! Στόχοι και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!




ALERT…



Μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων κατά πολιτικών προσώπων φοβάται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και έχει αυξήσει το επίπεδο συναγερμού, των μέτρων ασφαλείας και των περιπολιών σε τρεις πιθανούς στόχους.

Σύμφωνα
με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα λαμβάνονται επιπλέον μέτρα προστασίας, τόσο σε κτίρια μεγάλου συμβολισμού όσο και σε πολιτικά πρόσωπα, καθώς παρατηρήθηκαν σε τρεις περιπτώσεις ύποπτες κινήσεις μοτοσικλετιστών κοντά σε σπίτια πολιτικών. Μάλιστα, όταν αυξήθηκαν τα μέτρα με την παρουσία αστυνομικών φρουρών, αυτές οι περίεργες «βόλτες» σταμάτησαν αμέσως!

Την ανησυχία των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής εντείνουν τα δύο μέτωπα στο αντάρτικο πόλης και σε δύο τρομοκρατικές ενέργειες, που είναι «ορφανές».

Για την Αστυνομία, το γεγονός ότι η νέα γενιά της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς έχει αναλάβει την ευθύνη μόνο για το τρομοδέμα που έστειλε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και για την εμπρηστική ενέργεια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη προμηνύει ότι οι τρομοκράτες θα συνεχίζουν τις αποστολές παγιδευμένων δεμάτων ή θα τοποθετήσουν εκρηκτικό μηχανισμό σε κτίριο με μεγάλη συμβολική σημασία.

H Επαναστατική Αυτοάμυνα

Το δεύτερο μέτωπο είναι η οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, το τελευταίο χτύπημα της οποίας ήταν η δολοφονική απόπειρα με καλάσνικοφ στα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο. Μέχρι στιγμής, η συγκεκριμένη οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, όμως η βαλλιστική εξέταση έδειξε ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το καλάσνικοφ «ταυτότητα» της Επαναστατικής Αυτοάμυνας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο ακόμα και να κάνει την επανεμφάνισή της η οργάνωση Σέχτα Επαναστατών, καθώς θεωρούν δεδομένο από τις έρευνές τους ότι είχε ευθεία διασύνδεση με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

https://hellasforce.com/2017/03/28/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια