Προκαλούν οι Αλβανοί: Κολοκοτρώνης και Μπότσαρης σχηματίζουν τον αλβανικό αετό






Όσκαρ χυδαιότητας στους Αλβανούς γείτονες μας, που για άλλη μια φορά ξεπέρασαν κάθε όριο. Σε σκίτσο που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνονται οι δυο ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Μάρκος Μπότσαρης να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Το άκρος προκλητικό σκιτσό το δημοσιεύει η οργάνωση macedonianleague.org, η οποία αναφέρει πως η «νεοσυσταθείσα αλβανική, νεοναζιστική οργάνωση», με την ονομασία «Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar», έχει δημιουργήσει το θλιβερό σκίτσο και το έχει αναρτήσει στο Facebook.

Όπως αναφέρει η οργάνωση – που καταγγέλλει το σκίτσo-, η μετάφραση της αλβανικής οργάνωσης είναι «Κίνηση για μια ενωμένη Αλβανία με ηγέτη τον Tahir Veliu, ο οποιος προωθεί ενεργά τον αντι-ελληνισμό και την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων. Ο Veliu ενθαρρύνει ανοιχτά και στρατολογεί νεαρούς Αλβανούς στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και ολόκληρο τον κόσμο για την δημιουργία μιας ομάδας πολιτικών οργανώσεων, ενώ παράλληλα απαιτεί όλοι οι Αλβανοί να κάνουν δωρεές για τον στρατιωτικό εξοπλισμό της οργάνωσης».

Αναμένουμε την αντίδραση του υπουργείου εξωτερικών…


πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια