Διαγράφουν όλα τα δάνεια των κομμάτων, των καναλλιών, των ΔΕΚΟ και των ομάδων με ένα νόμο





Απίστευτο σκάνδαλο ετοιμάζετε να στηθεί στην Ελλάδα με μαφιόζικη μέθοδο και άκρως ύπουλο και ακαριαίο τρόπο. Η κυβέρνηση εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζει την Τρόικα να κάνει κούρεμα χρέος κάτι το οποίο το αρνείται πεισματικά.

Το τελευταίο διάστημα ακούμε όλο και περισσότερο του ξένους δανειστές να κάνουν αναφορές για ελάφρυνση χρέους. Προσοχή κάνουν λόγο για ελάφρυνση και όχι για διαγραφή!!! Με λίγα λόγια όταν λέμε ελάφρυνση μπορεί να είναι είτε επιμήκυνση είτε μείωση της οφειλής από το αρχικό ποσό.

Η Κυβερνητική μελέτη που έγινε δείχνει ότι τα δάνεια των κομμάτων, με τα δάνεια των καναλιών και όλων των ομάδων μαζί με τα δάνεια των ΔΕΚΟ ξεπερνάνε τα 30 δις ευρώ γεγονός που βοηθάει πολύ την κυβέρνηση αλλά και τις τράπεζες για να μπορεί να έχει διαπραγματευτικό χαρτί στο κούρεμα αλλά και στο γενικό χρέος των δανειστών ως απαίτηση από την χώρα μας. Φαντάζομαι τυχαίο ότι όταν ο Τόμσεν είπε πως δεν μπορεί να γίνει κούρεμα μεγαλύτερο από 40 δις ;

Επίσης τυχαίο ότι η κυβέρνηση πριν από λίγες μέρες στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των καναλιών και των κομμάτων βγήκαν όλοι αθώοι και δεν προέκυψαν ευθύνες για κανένα;


Με λίγα λόγια ετοιμάζονται να κάνουν διαγραφή όλων αυτών των δανείων σε συνεννόηση πάντα με την τράπεζα της Ελλάδας αλλά και τις υπόλοιπες τράπεζες με έναν νόμο και σε μία νύχτα ώστε να εμφανίσουν στους ξένους το ποσό της διαγραφής ως ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με αποτέλεσμα να απαιτήσουν να αφαιρεθεί και το ποσό αυτό από το γενικό δάνειο της Ελλάδας. Φυσικά κάτι τέτοιο θα γίνει ώστε και πλασματικά να φανεί ότι έκαναν οι ξένοι κούρεμα χρέους μένοντας στους πολίτες οι φόροι και τα μέτρα χωρίς κανένα παράπονο.

Scoops.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια