ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ!! «Άκρως Επικίνδυνες» Προεκτάσεις!!!




ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ… «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ» ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σαν το καταφύγιο των πραξικοπηματιών και άλλων οπαδών του Φετουλάχ Γκιουλέν εμφανίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την χώρα μας, στο πλαίσιο της καλλιέργειας πολεμικού κλίματος με πολλές και «άκρως επικίνδυνες» προεκτάσεις.



Αποκορύφωμα είναι το σημερινό εκτενές ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ, που αποκαλύπτει τις υποτιθέμενες διόδους διαφυγής των καταζητούμενων πραξικοπηματιών από τον Έβρο προς το ελληνικό έδαφος στο Διδυμότειχο και στο Σουφλί.

Όπως υποστηρίζουν, τους τελευταίους μήνες έχει παρατηρηθεί πως ένα μεγάλο κύμα καταζητούμενων οπαδών του Φετουλάχ Γκιουλέν να έχει περάσει τα σύνορα από τον Έβρο και να έχει βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, (και αφού το γνώριζαν γιατί… δεν τους εμπόδισαν ???).



Οι διαφυγόντες είναι ντυμένοι σαν Σύριοι πρόσφυγες, υποκρίνονται ότι δεν μιλούν καθόλου τουρκικά και ότι έχουν έρθει από την εμπόλεμη ζώνη της Συρίας. Μάλιστα οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι οι παράνομοι αυτοί έχουν προβεί σε λεηλασίες αγροτικών εγκαταστάσεων στην τουρκική πλευρά πριν διαφύγουν στο ελληνικό έδαφος.

Το ρεπορτάζ είναι καθαρά στοχευόμενο και εντάσσεται στα πλαίσια της ανθελληνικής προπαγάνδας ενώ εκτοξεύουν κατηγορίες κατά των ελληνικών αρχών ότι δεν συνεργάζονται με τους Τούρκους και ότι δεν έχουν αναφέρει στις τουρκικές αρχές τον τόπο που κρατούνται οι δυο Τούρκοι κομάντος που μετείχαν, (αν και αυτό δεν είναι σίγουρο), στην ομάδα δολοφονίας του Ερντογάν.

Σε εξέλιξη ο ψυχολογικός πόλεμος!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


nikosxeiladakis.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια