ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ: «Είμαι ο Θεός, ο δημιουργός των πάντων…»!!!






ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ….ΑΥΤΟΙ «ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Δεν είναι καινούρια η δήλωση του τοκογλύφου Σόρος, αλλά επίκαιρη και τα περιγράφει όλα…
Ο διαβόητος δισεκατομμυριούχος – επενδυτής, ισχυρίζεται ότι είναι «θεός και ο δημιουργός των πάντων» και πιστεύει επίσης ότι «οι συνήθεις κανόνες και νόμοι δεν ισχύουν γι’αυτόν».

«Φαντάζομαι τον εαυτό μου ως ένα είδος θεού …», είχε γράψει ο διάσημος Τζώρτζ Σόρος στο βιβλίο του «Η Αλχημεία της Οικονομίας» (The Alchemy of Finance) που είχε κυκλοφορήσει το 1987.

«Αυτό θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, κάτι σαν ισχυρή μεσσιανική φαντασίωση που είχα από την παιδική μου ηλικία, που ένιωσα ότι έπρεπε να την ελέγξω, αλλιώς θα είχα προβλήματα.» Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Independent της Βρετανίας (το 1998), όταν ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη δήλωση συμπλήρωσε: «είναι ένα είδος ασθένειας όταν θεωρείτε τον εαυτό σας ένα είδος θεού, τον δημιουργό των πάντων, αλλά νιώθω άνετα γι “αυτό τώρα.»


Σύμφωνα με ιστοσελίδες που αναμεταδίδουν το θέμα, όπως η americantoday, ο Τζώρτζ Σόρος είναι μια από τις πηγές του «κακού» και βρίσκεται πίσω από τα δεινά που έχουν χτυπήσει την παγκόσμια οικονομία και κατ’επέκταση το σύνολο του πλανήτη.

Και συνεχίζει στο βιβλίο του λέγοντας: «Δεν δέχομαι τους κανόνες που επιβάλλονται από τους άλλους …. Και σε περιόδους αλλαγής των κυβερνήσεων, δεν ισχύουν για μένα οι συνήθεις νόμοι.»

πηγη

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. 'Άσ' τον τρελό στην τρέλα του". Μόνον που αυτός ο Θεός έχει τη δύναμη να αφαιρεί μόνον ζωές, όχι και να δημιουργεί. Για αυτό, όσο πιο γρήγορα τον ξεφορτωθούμε και τον στείλουμε στον πατέρα τον βελζεβούλη, τόσο καλύτερα για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή