«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΒΑΪΤΣΗ για την ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: «Αναβαθμίστε τα αεροσκάφη τώρα, αλλιώς…»





Στην τελετή παράδοσης παραλαβής Α/ΓΕΑ στο Τατόϊ ο απερχόμενος Αρχηγός Πτέραρχος Χρήστος Βαίτσης μίλησε για την αποστρατεία του ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό, αλλά πρώτα απ΄ όλα σήμανε γενικό συναγερμό για την Πολεμική Αεροπορία!

Ο Πτέραρχος είπε ότι “για να συνεχίσει η ΠΑ να απαντά στις άναρθρες κραυγές των γειτόνων πρέπει να βελτιωθεί άμεσα. Να αναβαθμίσει τα υπάρχοντα αεροσκάφη και να αποκτήσει νέα. Αυτή τη φορά οι αποφάσεις δεν επιδέχονται καμίας καθυστέρησης. Έχω επίγνωση της οικονομικής κατάστασης και των απόψεων των δανειστών, αλλά θα υπενθυμίσω τι έχει πει Αμερικανός Αρχηγός της ΠΑ: “Η αεροπορική ισχύς είναι το οξυγόνο που αναπνέουμε”.

Ο Πτέραρχος Βαίτσης σχολίασε στην ομιλία του το γεγονός ότι αποστρατεύθηκε ενώ βρισκόταν σε αποστολή στο εξωτερικό κάνοντας λόγο για “το εντελώς άκομψο της αποστρατείας την ώρα που βρισκόμουν σε αποστολή στο εξωτερικό. Είναι πρόκληση στο θεσμό. Το αντιπαρέρχομαι και το θεωρώ ατυχές περιστατικό που ελπίζω ότι δεν θα επαναληφθεί στο πρόσωπο άλλου Αρχηγού”.


Μετά την ομιλία , ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος του είπε ότι “δεν θέλω να αισθάνεσαι καμία πίκρα, δεν έγινε τίποτα σκόπιμα, έπρεπε να γίνουν κρίσεις τώρα, γιατί τα γεγονότα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε θα πρέπει να τα χειριστεί μια νέα ηγεσία”. Ο Πτέραρχος Βαίτσης ,απάντησε στον ΥΕΘΑ ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πίκρας.

πηγη


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια