ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ(video)





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μέσα από ορισμένες εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις που λειτουργούν στο διαδίκτυο ένας μουσουλμάνος, ο Μοχάμεντ, είχε γνωριστεί και απέκτησε στενή επαφή με δύο άλλους ισλαμιστές που σχεδίαζαν να δολοφονήσουν σε παιδικό σταθμό τα παιδιά των απίστων.

Ο ίδιος σε μια επιστολή του σε έναν ανώτερο θρησκευτικό ηγέτη είχε προτείνει να δηλητηριάσει τα παιδιά ή ακόμα και να πέσει επάνω τους με ένα αυτοκίνητο σκοτώνοντας τα ακαριαία για την πίστη του Αλλάχ.
Εντωμεταξύ, ο Μοχάμεντ συνελήφθει ως κατηγορούμενος διότι κατασκεύασε μια βόμβα ρίχνοντας την σε έναν ινδουιστικό ναό όπου κατά τύχη δεν υπήρξαν νεκροί διότι η τελετή είχε τελειώσει και είχαν αποχωρήσει οι πιστοί. Ο ιερέας τραυματίστηκε σοβαρά ενώ άλλα δύο άτομα είχαν ελαφρύ τραυματισμό. Τον ίδιο τον έκλεισαν σε ένα αναμορφωτήριο διότι ήταν μόλις 16 ετών όπου βρέθηκε με τους άλλους δύο ισλαμιστές.
Ενδεικτικό των προθέσεων του είναι ότι είχε γράψει σε κάποιον Yusuf.T, έναν άλλο μουσουλμάνο, όπου τον ρωτούσε αν η σαρία επιτρέπει να δηλητηριάζει κάποιος μικρά παιδιά αναφέροντας πώς, επειδή εργάζεται σε ένα περιπλανώμενο αυτοκίνητο που πουλάει παγωτά σε μικρά παιδιά, αυτό θα ήταν πολύ εύκολο. Με κυνικό τρόπο ομολογούσε ότι σκοπεύει να βάλει στα παγωτά αρσένιο και βαρφαρίνη και έτσι οι μικροί πελάτες του θα έβρισκαν σίγουρο θάνατο. Στο γράμμα είχε επισυναφθεί και μια ζωγραφιά οι οποία απεικόνιζε το σχέδιο του.
Έκτος από αυτό είχε σχεδιάσει και εναλλακτικό σχέδιο να πέσει ο ίδιος με ένα αυτοκίνητο πάνω στα μικρά παιδιά, στον παιδικό σταθμό. Στο ίδιο γράμμα απευθυνόμενος στον Yusuf.T ήθελε να σιγουρευτεί ότι ο προφήτης Μοχάμεντ επιτρέπει να βιάζονται οι γυναίκες των απίστων.
Αντιλαμβάνεστε με όλη αυτήν την ιστορία όταν ένας μουσουλμάνος δεύτερης ή τρίτης γενιάς που ζει στην Ευρώπη κάνει τέτοια σχέδια, τι θα μπορούν να κάνουν οι χιλιάδες απελπισμένοι μουσουλμάνοι που έρχονται κατά κύματα από την Ασία και την Αφρική.
nikoxeiladakis.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια