Ο Ν.Τραμπ υπόσχεται να καταργήσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ κάτι που τόλμησε μόνο ο Κένεντυ (Βίντεο) !!





Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος έχει ορκιστεί να καταργήσει την αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα που δανείζει χρήμα στο αμερικανικό κράτος με την ονομασία «Federal Reserve», και να επαναφέρει τον κανόνα του χρυσού, όταν αυτός εισέλθει στο Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Θα θυμίσουμε ότι μια τέτοια ανάλογη κίνηση είχε διαπράξει και ο αείμνηστος πρόεδρος Τ.Κένεντυ , μετά απο μερικούς μήνες στο Ντάλας του « έκοψαν» το νήμα της ζωής τόσο απροκάλυπτα και ατιμωτικά , χωρίς ποτέ να διαλευκανθεί pot;e ποίος ακριβώς κρύβονταν από πίσω.

Ο νέος γραμματέας του τμήματος Οικονομικών John Allison, άφησε να εννοηθεί ότι θα εφαρμόσει τον κανόνα χρυσού, όταν ο επικεφαλής της Federal Reserve Janet Yellen, συνταξιοδοτηθεί .


Από την προεκλογική του εκστρατεία κιόλας ο Τραμπ έθεσε υπό αμφισβήτηση το μέλλον της πολιτικής ανεξαρτησίας της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτά θα καταργηθεί η Federal Reserve και όλοι μαζί θα γυρίσουν πίσω στον κανόνα του χρυσού.

Ο ίδιος ο νέος Αμερικανός υπουργός ενεργώντας ως επικεφαλής του Ινστιτούτου Cato, δημοσιεύει ότι η λειτουργία της Federal Reserve είναι παρωχημένη και πρέπει να καταργηθεί, δεδομένου ότι περιορίζει την εξουσία του λαού και επιτρέπει σε δισεκατομμυριούχους να ελέγχουν τις τράπεζες σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Θα ήθελα να απαλλαγούμε από τη Federal Reserve, διότι η αστάθεια στην οικονομία προκαλείται κυρίως από αυτήν», ανέφερε ο Allison .

Ως εναλλακτική λύση ο Allison υποστηρίζει ότι αν επιτρέψουμε την αγορά να αυτορυθμιστεί, θα ήταν προτιμότερο από την δράση της Federal Reserve που βλάπτει τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

«Όταν η Fed αλλάζει άρδην την προσφορά χρήματος, διαστρεβλώνοντας τα επιτόκια, καταργεί την υπερ-ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα, απαγορεύοντας ένα ορθολογικό οικονομικό υπολογισμό », έγραψε ο Allison.

«Η Federal Reserve τιμωρεί συστηματικά εκείνους που προσπαθούν να σώσουν τα χρήματά τους. Ο πληθωρισμός είναι ένας φόρος, και η αξία του κάθε ενός από τα δολάρια μας πέφτει λίγο περισσότερο κάθε μέρα», συνέχισε ο ίδιος.

«Το σύστημα της Federal Reserve έχει επίσης σχεδιαστεί για να παγιδεύει τους ανθρώπους. Η πρόθεση των τραπεζιτών ήταν να παγιδεύσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε ένα ατελείωτο φαύλο κύκλο χρέους από το οποίο ποτέ δεν θα μπορούσε να ξεφύγει, και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν ακόμη από πού προέρχονται τα χρήματα αυτά », απάντησε ο Αμερικανός οικονομολόγος .

Τα ομοσπονδιακά αποθεματικά θα πρέπει να καταργηθούν αν πρόκειται ποτέ να μειωθεί το αμερικανικό χρέος, για να δημιουργηθούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας, και να δοθεί περισσότερη δύναμη πίσω στους πολίτες.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των προτάσεων είναι άμεσα ευθυγραμμισμένεςμε την επιθυμία του Τραμπ για την επαναφορά των νέων οικονομικών ρυθμίσεων , συμπεριλαμβανομένου του κανόνα του χρυσού .

Αυτές οι νέες ρυθμίσεις , Θα παρέχουν ένα πιο σταθερό μέσο για τις αγορές, καθώς δεν θα επιτρέπουν τη μονοπώληση των τραπεζών κατανέμοντας περισσότερες εξουσίες αντί να επιτρέπουν σε λιγότερα από δέκα άτομα να έχουν τον έλεγχο των τραπεζών σε όλο τον κόσμο.

Η Federal Reserve βρίσκεται στην καρδιά των περισσότερων από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμερικανική οικονομία . Ο ατελείωτος δανεισμός και η εκτύπωση χρήματος οδηγεί ι σε πληθωρισμό , ενώ τα επιτόκια δεν μπορεί να μείνουν χαμηλά για πάντα.

Η ουσία όμως είναι ότι κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει τολμήσει να πάρει την εξουσία από τους Rothschilds και τις άλλες ελίτ των δισεκατομμυριούχων που ελέγχουν το σύνολο των παγκόσμιων τραπεζών. Θα αφήσουν τον Τραμπ να το κάνει ;


pentapostagmaΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια