Και όμως υπαρχει λόγος που δεν πρέπει να φοβόμαστε οτι θα γίνει πόλεμος με την Τουρκια!




Να τα πω όσο πιο ξεκάθαρο μπορώ για να μην μπερδευτείς !

Αν με ρωτήσεις ..Stranger θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία ..θα σου απαντήσω 100% ΝΑΙ!

Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι να διαμελίσει όλες τις χώρες που έχουν μεγάλη έκταση στην κυριαρχία τους ..με το απλό σκεπτικό ότι καλύτερα ελέγχεις 20 λαδωμένους ποντικούς με μικρή δύναμη και χώρα πάρα έναν μεγάλο τυφλοπόντικα με μεγάλη δύναμη και χώρα !

Ταυτόχρονα , κρίση οικονομική παγκόσμια , ερχόμενη επισιτιστική κρίση παγκόσμια (αμέσως μετά την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση) σε φέρνουν στο σχέδιο πιο έτοιμο να κάνεις κινήσεις βεβιασμένες και ανάγκης!


Οι επικυρίαρχοι είναι μανουλες στο να δημιουργούν το πρόβλημα και να προσφέρουν την λύση!

Είναι βέβαια και άλλα πραγματάκια στην γεωστρατηγική άλλα πολλές φορές αναρωτιέμαι αν όλα τα πραγματάκια αυτά είναι εκεί απλά για να αναλώνεται το κοπάδι σε ατέρμονες αναλύσεις ! Δηλαδή τοπικά, κουρδικά, ιρανικά, μουσουλμανικά , σέκτες ,φατρίες βασιλείς και το μπουγαδοκοφινο της θείας μου!

Στα δικά μας , Ο ερντογαν ως ποδιτσας θα ακολουθήσει την εντολή του … θα κάνει ότι πρέπει να κάνει για να φέρει την κατάσταση στην σκακιέρα ώστε να βγει ο τρελός από την άμυνα και το άλογο να παει αριστερά!

Γιατί το λέει και δεν το κάνει η δεν θα το κάνει τώρα όπως λες στον τίτλο ρε Stranger ;;

Άκουσε με λίγο προσεκτικά..χρειάζονται έναν πόλεμο … έτσι στημένο ώστε ..και οι μεν και οι δε (όλοι μαζί είναι μην τα ξαναλέμε) ..να έχουν οφέλη και να μην ρισκάρουν την κουτάλα με τα ζουμιά!

Που κολλάει ομως το σχέδιο τους; …αφού με έναν πόλεμο θα έχουν καταφέρει να γονατίσουν και τους λαούς , και τις οικονομίες (θεωρητικά και στα χαρτιά) … και συνάμα να έχουν δικαιολογία για μεγαλύτερο σε ισχύ πόλεμο (μεγαλύτερο και απώτερο σχέδιο τρίτου Παγκοσμίου)..!

Το συμβάν που θα δημιουργήσουν θα πρέπει τουλάχιστον στην παρούσα φάση να είναι δεξιοτεχνικά εικονικό και σκηνοθετημένο … ! Θα πρέπει να γίνει ένας πόλεμος τηλεορασατος ….ώστε να μην πάρει ο Έλληνας στα χέρια του όπλο !!!!!!!

Για σκέψου ..αν δώσεις σήμερα στον Έλληνα όπλο …θα στραφεί μόνο προς τα έξω; η και προς τους εσωτερικούς εχθρούς;

Θα τα επιστρέψει ο Έλληνας σήμερα τα όπλα αν του τα δωσεις;

Τους συμφέρει να έχουμε όλοι εμείς ένα G3 και να είμαστε με την διάθεση που έχουμε αυτή την στιγμη;

ΟΧΙ φίλε μου ΟΧΙ κατηγορηματικά..αρα ότι γίνει θα γίνει .,,κινηματογραφικά..απλά για να γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας και αυτή να δώσει το οκ στα επόμενα βήματα!

Βέβαια σενάριο είναι…άποψη είναι ..και σίγουρα μπορεί να πέσει πολυ έξω,,,,…από την άλλη θα μου πεις έτσι και αλλιώς με κουμπιά γίνονται σήμερα οι πόλεμοι…αρα οι πιλότοι και το ναυτικό θα έχουν τον πρώτο λόγο! Θα συμφωνήσω…αυτό λέω… για γενικευμένο όμως δεν το βλέπω … για να πάμε με τα άρβυλα να χωθουμε στα βουνά και να μην μας βρίσκουν ούτε οι μεν αλλά ούτε και οι δεν….τον κόβω φέτες ότι δεν θα γίνει!!

Και μακάρι αν είναι να γίνει πόλεμος στημένος να θυσιαστούν προαποφασισμένα κάποια ελληνόπουλα ..να γίνει και γενικευμένος … να πάρουμε όλοι από ένα όπλο…να δεις για πότε τα προβλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη έρχονται σε μια ισοροπιααα…μια νηφαλιοτηταααα …μια υσηχιααα! Για πότε το δντ και ο κάθε καραγκιόζης ξεχνά τα χαρτάκια !!

Αυτά …ήθελα να καταγραφει παρακαλώ…και ας κάνω και λάθος το μήνυμα πέρασε!

Stranger,.,http://katohika.gr/ellada/kai-omos-iparxei-logos-pou-den-prepei-na-fovomaste-oti-tha-ginei-polemos-tin-tourkia/..Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια