ΡΕ ΜΟΥΖΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΓΕΡΙΑ; ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ???






ΣΟΥΔΑ:ΗΡΘΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΤΥΝΗΣΙΟΙ, ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΜΕ ΣΚΕΡΠΑΝΙΑ, ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟΥΣ, ΞΥΛΑ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ…(ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΕΞΗ)

Τους βαφτίσαν όλους πρόσφυγες.. τους πάντες, όποιος μπαίνει είναι προσφυγας, και απο την Βραζιλία να έρθει αυτοί πρόσφυγα θα τον βαφτίσουν… Ο Μουζάλας και η παρέα του που έχουν κάνει ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


Πως είναι δυνατόν κάποιος να λέγεται πρόσφυγας Μουζάλα αν η χώρα του δεν έχει πόλεμο;Τους Τούρκους που φύγανε για να γλυτώσουν από τον Ερντογάν και ζητήσανε άσυλο, τους συλλάβατε για παράνομη είσοδο στην χώρα.ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΟΙ ΤΥΝΗΣΙΟΙ, ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΥΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ?

Εφαρμόζεται τους νόμους κατά το δοκούν; ΙΣΧΥΟΥΝ ΝΑΙ H OXI ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΜΟ.. ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Δείτε το βίντεο
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια