Ήρθε η ώρα από άγνωστοι μεταξύ μας να γίνουμε μια γροθιά !








Σεβόμενοι πάντα το δικαίωμα της ανωνυμίας του Ίντερνετ είμαστε και θα παραμείνουμε σαν Κατοχικά Νέα από της λίγες σελίδες που θα μάχονται για αυτό το δικαίωμα μέχρι τέλους!

Στην Ελλάδα είμαστε από τις μεγαλύτερες σελίδες με τα πιο ενεργά σχόλια και με ένα κοινό που πλέον καθημερινά δίνει το λιθαράκι του στην άποψη και την αφύπνιση!

Πολύ καιρό σας μιλάω για την έλλειψη της βάσης η της πλατφόρμας όπου θα μπορούσαμε να έχουμε μια πιο αληθινή επαφή η οποία θα μπορούσε να επεκταθεί και έξω από το Ίντερνετ !

Η εμπειρία στην προσπάθεια ένωσης αγνώστων ανθρώπων μεταξύ τους κάτω από νέες συμβάσεις αλήθειας μας έδειξε ότι το να καλέσεις έναν αριθμό ανθρώπων και να προσπαθήσεις να αναπτύξεις την όποια νέα ιδεολογία σε κάνει αυτόματα να είσαι εκτεθειμένος σε οποιονδήποτε θελήσει να σου κάνει κακό , να σε αποδομήσει η να σε λασπώσει!

Ωστόσο η ανάγκη οι χρήστες του διαδικτύου να έχουν φωνή , χωρίς φίλτρο από δόγμα του καθε «ελεγκτή» παραμένει αναγκαία !

Δημιουργήσαμε το agnosto.gr έτσι ώστε να δοθεί σε όλους που «τολμούν» να εκτεθούν το δικαίωμα να φωνάξουν την άποψη τους , να δώσουν νέα γνώση , να μοιραστούν νέες ανάγκες και ιδέες , να ενωθούν με δικη τους ευθύνη … με την κρίση πάντα αφυπνισμενη! Και ταυτόχρονα να έχουν την ευθύνη των γραπτών τους χωρίς κάποιος να μπορει να οικειοποιηθεί την πληροφορία τους , χωρίς κάποιος να κάνει πλαστοπροσωπία , χωρίς κάποιος να μιλα και να κρινει στον αερα..μιας και τα γραπτά μένουν!!

Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα αφύπνισης που μέσα από αυτή οι συνάνθρωποι μας θα μπορέσουν αν βρουν το μίτο στην αναζήτηση της αλήθειας !


Το κατοχικά νέα ψάχνει ανάμεσα σας τους ανθρώπους που έχουν να προσφέρουν στην αλήθεια ,στην έρευνα , στην ένωση και στην πράξη!

Σας καλούμε λοιπόν να γίνεται πιο ενεργητικοί και να δημιουργήσετε την δική σας πληροφορία , το δικό σας θέμα, να ρωτήσετε για απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν , να ενωθείτε με ανθρώπους για κοινούς σκοπούς , να σκάψετε με ομάδες για την δική σας έρευνα!

Τα πάντα ειναι συνείδηση και κάθε πράξη που την επεκτείνει είναι πράξη λουσμένη στο φως !

Ελάτε να κάνουμε την αλλαγή στην στημένη πληροφορία που θέλουν οι υπνωτιστες μας να έχουμε σαν μοναδική απάντηση!

Καλώς ήρθατε στο Agnosto.gr την κοινότητα του Κατοχικά Νέα !

Ανάλογα την αγάπη σας , την συμμέτοχη σας ..θα κριθεί κατά πόσο θα παραμείνουμε σαν φόρουμ η θα εξελιχτουμε σε μια πιο ισχυρή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης …μόνο που αυτή η πλατφόρμα θα είναι δική μας …και οχι τον μυστικών υπηρεσιών!

Η ενεργή συμμέτοχη σας , η ανάλυση σας σε θεωρίες , η ερωτήσεις σε θέματα , η παρότρυνση να δούμε κάτι που δεν έχουμε δει , οι απαντήσεις σας σε ερωτήματα άλλων , η μεταφορά γνώσης απο τον έναν στον άλλο ..είναι η αρχή της επιτυχίας μας … κάντε τα λοιπόν ελεύθερα !

Όσοι έχετε ήδη λογαριασμό στο Κατοχικά Νέα χρησιμοποιείτε τα ίδια στοιχεία για να κάνετε σύνδεση , όσοι δεν έχετε κάνετε από την αρχή еγγραφη ώστε να μπορείτε να απαντάτε η να σηκώνετε τα δικά σας θέματα !

Το Κατοχικά Νέα θα αναρτά τα καλύτερα θέματα σας και τις καλύτερες απαντήσεις σας έτσι ώστε να δίνουμε μεγαλύτερη ώθηση στην πληροφορία !

Από τα σχόλια στο κατοχικά νέα θα μπορούμε να δίνουμε απαντήσεις μέσα στο φόρουμ και το ανάποδο !

Καλή αρχή σε όλους ..

Agnosto.gr

http://katohika.gr/stranger-voice/irthe-ora-apo-agnostoi-metaksi-mas-na-ginoume-mia-grothia/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια