Πιέζουν για αναγκαστική ενσωμάτωση των "προσφύγων" Τι δεν καταλαβαίνεις;;;





Διεθνής κοινότητα και Νέα Τάξη τα ...γυρνάνε τώρα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Η Διεθνής Αμνηστία δια μέσω της επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκών Θεσμών της Διεθνούς Αμνηστίας Ιβέρνα Μακ Γκούαν, επέπληξε την Ελλάδα για τις χείριστες συνθήκες στις οποίες διαβιώνει η πλειοψηφία των προσφύγων στη χώρα μας.

Η ίδια σημείωσε σε αυστηρό ύφος:

"Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα σχετικά με το προσφυγικό τελείωσε. Γιατί οι πρόσφυγες μένουν ακόμα σε σκηνές και κοντέινερ σε καταυλισμούς που θα αποτελούσαν προσωρινή λύση; Είναι απαράδεκτο εν έτει 2016 στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι πρόσφυγες να κοιμούνται μες στη λάσπη και το φαγητό να μην τρώγεται. Οι άνθρωποι μένουν ακόμα σε σκηνές και σε κοντέινερ, (παρότι είχα εξαγγελθεί πως οι συγκεκριμένες δομές θα είχαν προσωρινό χαρακτήρα), το φαγητό είναι ακατάλληλο και ζουν μακριά από βασικές κοινωνικές δομές, όπως υγείας, εκπαίδευσης κλπ."

Γιατί αλήθεια τόση τρεμούρα για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων, από τη στιγμή που τα hot spot υποτίθεται είναι για προσωρινή φιλοξενία και όχι για μόνιμη διαβίωση; Ετοιμάζουν μία γενικότερη ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία;

Όλα ήταν φανερά από την αρχή, όπως και το σχέδιό τους, χρησιμοποιώντας τους λεγόμενους και ως "στοκ ανθρώπους" της Νέας Τάξης.
Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_6800.html
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/metanasteutiko/piezoun-gia-anagkastiki-ensomatosi-ton-prosfugon-ti-den-katalabaineis.html
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια