ΣΑΛΟΣ! Δείτε γιατί είναι υποψήφιος ο αρχηγός των γκρίζων λύκων!











Από τις πιο απίθανες ειδήσεις που έρχονται από την γειτονική Τουρκία είναι και αυτή που αναφέρει ότι ο αρχηγός των φασιστοειδών Γκρίζων Λύκων της Τουρκίας, που βαρύνονται με σωρεία εγκλημάτων και κατά του ευρύτερου Ελληνισμού, διεκδικεί το... βραβείο Νόμπελ Ειρήνης (!!!) γιατί συνέβαλλε λέει στο παρελθόν, για την ειρηνική διευθέτηση όπως υποστηρίζεται, προβλημάτων της Μέσης Ανατολής. Μάλιστα!




Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων που το 1996 είχαν δολοφονήσει εν ψυχρώ στην κόκκινη γραμμή της Κύπρου τους Τάσο Ισαάκ και Σολομό Σολομού, αυτοί που ήταν ο βασικός κορμός του Βαθέως Κράτους της Τουρκίας και της τουρκικής μαφίας η οποία σήμερα πρωτοστατεί στην προώθηση χιλιάδων μουσουλμάνων προς την Δύση, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, διεκδικητής του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης.




Τέτοιο είναι το κατάντημα με την φαρσοκωμωδία των Νόμπελ Ειρήνης, που στο παρελθόν βράβευσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2012 την περίοδο που επιχειρούσε με πραξικόπημα να ανατρέψει την νόμιμη κυβέρνηση της Ουκρανίας, την περίοδο που είχε αλυσοδέσει την Ελλάδα στο μνημονιακό άρμα, το 2009 τον Μπάρακ Ομπάμα, τον 2002 τον Τμίμυ Κάρτερ που συνέβαλλε στην δολοφονία της Κύπρου, το 1999 τους Γιατρούς χωρίς σύνορα.


Πηγή: http://nikosxeiladakis.gr

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια