Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕ'Ι'ΚΟΥ....ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΚΗΡΥΚΑ'' ΧΑΝΙΩΝ !!! [ video ]






Αποκαλυπτική η διευθύντρια του εποπτικού μηχανισμού της Τράπεζας της Ελλάδος, Σταυρούλα Παπαγιαννίδου, κατά τη χθεσινή κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ελέγχει τους όρους δανεισμού των επιχειρήσεων Τύπου και των πολιτικών κομμάτων από τις τράπεζες.
Σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού, για το δάνειο της εφημερίδας «Κήρυκας»Χανίων, στο οποίο εμπλέκεται το όνομα της οικογένειαςΜητσοτάκη, η διευθύντρια εποπτείας της ΤτΕ παραδέχθηκε πως «αν αυτό κατέληξε σε ζημία για την τράπεζα, τότε σίγουρα αυτό υπολογίσθηκε στις αντίστοιχες προβλέψεις».
«Η τράπεζα πρέπει να λαμβάνει συγκεκριμένα κριτήρια. Για μας, έπειτα από 90 ημέρες τα δάνεια καθίστανται μη εξυπηρετούμενα», είπε η Σπ. Παπαγιαννίδου και πρόσθεσε:
«Εμείς εποπτικά δεν αναγνωρίζουμε το δάνειο ως στοιχείο δανειακού χαρτοφυλακίου. Δεν μπορεί ένα δάνειο που δεν αποπληρώνεται επί τόσο καιρό να το λαμβάνουμε υπόψη. Είναι σαφέστατα ζημία για την τράπεζα. Πληρώθηκε από τον μέτοχο (της τράπεζας)».
«Έχει πληρωθεί από τον μέτοχο, άρα μπήκε στην ανακεφαλαιοποίηση και επομένως πλήρωσε ο ελληνικός λαός», επισήμανε ο Ν. Σαντορινιός.
«Βεβαίως» απάντησε η μάρτυρας.
Δείτε το βίντεο από 02:44 έως07:45

http://patrinaki.blogspot.gr/2016/09/video_28.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια