Αποκαλύπτουμε: Τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ εγχειρίδια των τζιχαντιστών για χρήση πυρηνικών!




Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επιχείρησης για την απελευθέρωση από την τρομοκρατική κατοχή ενός θύλακα στο βόρειο τμήμα της Λαττάκειας, συριακά στρατεύματα ανακάλυψαν ένα «εγχειρίδιο για τρομοκράτες».

Τυπωμένο στην Τουρκία, το βιβλίο διδάσκει στους τζιχαντιστές «την ομαλή διεξαγωγή πολέμου σε ξένο έδαφος», συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πυρηνικών όπλων.

Το εγχειρίδιο, τυπωμένο στα αραβικά και με ονομασία «’Zad al-Mujahed» («Φρούτα για το έργο των Πολεμιστών του Θεού») εκδόθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με τους εκδότες του να μην κάνουν καμία προσπάθεια να κρύψουν την προέλευση του βιβλίου. Έχει το λογότυπο της εκδοτικής εταιρείας Guraba με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στοιχεία επικοινωνίας και ακόμη και ένα ISBN, μέσα στο εξώφυλλο του.



Μιλώντας στο Sputnik, ο στρατιώτης του συριακού στρατού ο οποίος ανακάλυψε το βιβλίο, είπε ότι ήταν γεμάτο με μίσος και καλεί σε πόλεμο εναντίον ανθρώπων που δεν μοιράζονται την πίστη των τζιχαντιστών, καθώς και οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει με «εχθρούς και την περιουσία τους».



«Το βιβλίο περιγράφει πώς να καούν σωστά πόλεις που καταλαμβάνονται από τζιχάντ μαχητές, πώς να κοπούν όλα τα δέντρα, να καταστραφεί όλη η ζωή, πώς να εκτελεστούν κρατούμενοι με το σωστό τρόπο», εξηγεί ο στρατιώτης.

«Το βιβλίο λέει ότι τζιχαντιστές έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται αιχμαλώτους τους. Αναφέρει ακόμα και την πτυχή της πιθανής χρήσης πυρηνικών όπλων», πρόσθεσε.





https://hellasforce.com/2016/09/23/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B9/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια