Ο Τσίπρας μαζί με ΑΛΛΟΥΣ συνάντησε τον ΣΟΡΟΣ…





Έσκασε ΤΩΡΑ!Ο Τσίπρας μαζί με ΑΛΛΟΥΣ συνάντησε τον ΣΟΡΟΣ…
H είδηση έχει θαφτεί από όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Τσίπρας, Λεβέντης, Καμίνης, Γιώργος Παπανδρέου έδωσαν το ‘παρών’ με τον Τζωρτζ Σόρος και την Μαντλίν Ολμπράιτ (ναι τη γνωστή) στο συνέδριο Concordia. Φυσικά είναι όλα πληρωμένα. Μάλλον από εμάς, δε νομίζουμε πως βάζουν λεφτά από την τσέπη τους.
Στο Concordia Summit, μία διήμερη σύνοδο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη παρευρέθησαν συνολικά τρεις χιλιάδες προσκεκλημένοι, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, που στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο του σιδηροδρομικού σταθμού Grand Central Station. Σίγουρα, βοηθά ότι πραγματοποιείται την ίδια εβδομάδα με τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.


Σύμφωνα με τους ιδρυτές του Νικ Λογοθέτη και Μαρκ Σουίφτ, η ιδιαιτερότητα του Concordia είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στον ιδιωτικό τομέα να ασχοληθεί με ζητήματα πολιτικής, ενώ φέτος το κύριο θέμα συζήτησης ήταν το προσφυγικό.
Φυσικά το ενδιαφέρον σε αυτά τα συνέδρια δεν είναι τόσο το επίσημο σκέλος αλλά το ανεπίσημο. Συζητήσεις που γίνονται κατ ιδίαν , πίσω από κλειστές πόρτες, πράγματα που επηρεάζουν τη ζωή μας, χωρίς εμείς καν να το ξέρουμε.
πηγή

e-koutsobola.gr




Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια