ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός «Είμαστε υπεύθυνοι, οι καιροί που ζούμε δεν είναι καλοί, δεν πάμε καλά, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει άλλο η κοινωνία υπό τον νόμο της ολικής διαστροφής, κάτι γίνετε εδώ, κάτι προμηνύεται».


π.Σάββας Αχιλλέως – Αν πάρουμε την κάρτα του πολίτη θα χάσουμε τον παράδεισο.Ενώ αν δεν την δεχτούμε καθώς είπε θα καταταγούμε στο 10ο αγγελικό τάγμα.Όπως βλέπετε το θέμα της κάρτας του πολίτη εκτός από τον έλεγχο και την στέρηση της ελευθερίας έχει να κάνει και με το πνευματικό κομμάτι του ανθρώπου,είναι ομολογία και άρνηση αντίστοιχα.Έτσι θα κατανοήσουμε και την δημιουργία αυτής της σελίδας για την αποφυγή της ηλεκτρονικής ταυτότητας που έρχεται το 2017.
Είναι η εισαγωγή και ο αρραβώνας για το τελικό χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο είναι η αποδοχή και το οκ στον Αντίχριστο μέσα στην ψυχή μας.Θα περάσουμε πολύ χειρότερα χρόνια είπε ο πατήρ Σάββας ο οποίος δεν είναι πια μαζί μας αλλά στο παράδεισο και η ομιλία του αυτή έγινε πριν από 4 χρόνια από το κανάλι Ρωμαϊκό Οδοιπορικό

Από αναλύσεις περί κρίσης άλλο τίποτα! Από το 2010 όταν την καταλάβαμε μέχρι και σήμερα από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ακούμε και δεν διαβάζουμε τίποτα άλλο παρά απόψεις κι αναλύσεις για το τι μας οδήγησε ως εδώ… Εκεί που πάσχουμε είναι στο πως θα βγούμε από την παγίδα στην οποία μόνοι μας πέσαμε.
Συνήθως οι απλοί άνθρωποι που ζουν μέσα στην κοινωνία, βιώνουν την καθημερινότητα και πολύ περισσότερο όσοι έχουν ζήσει άλλες πολύ πιο δύσκολες εποχές κάνουν πολύ καλύτερες και ουσιαστικές αναλύσεις από τους “αποστειρωμένους” ειδικούς.
Δείτε το βίντεο με την αναλφάβητη, κατά δήλωσή της, ηλικιωμένη γυναίκα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗr
nikosxeiladakis.gr

http://katohika.gr/ellada/gerontas-iosif-vatopedinos-den-einai-dinaton-sinexisei-koinonia-nomon-diastrofis-vinteo/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια