ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η Μυστική Συνάντηση δύο «Αρχηγών»!! Αυτόν Θέλουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας!!!



ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ KONTRANEWS

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι αντιπρόεδρος σε κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πείθει τους μεταρρυθμιστές για τις προθέσεις του ενώ όπως είναι φυσικό δέχεται και το διαρκές πριόνισμα από τους καραμανλικούς που στηρίζουν και στηρίζονται στο πελατειακό κράτος. Ο Σταύρος Θεοδωράκης πιστεύει ότι ο Τσίπρας θα εξαναγκαστεί να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές όταν διαπιστώσει έντρομος ότι οι Ελληνες φορολογούμενοι δεν πληρώνουν τον ENΦΙΑ και τα έσοδα του κράτους καταρρέουν.

Ηδη τα ταμεία του κράτους είναι σχεδόν άδεια και το υπ. Οικονομικών αναβάλλει διαρκώς τις πληρωμές προς τον ιδιωτικό τομέα αλλά και προς τους ταλαίπωρους συνταξιούχους, τις συντάξεις των οποίων έχει πετσοκόψει.

Οι πρόωρες εκλογές είναι αναπόφευκτες παρότι τις διαψεύδει ο Τσίπρας.

Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν στην διάθεσή τους μετρήσεις που δείχνουν την ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ στο 35%.

Και φυσικά ο Σταύρος Θεοδωράκης στηρίζει για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον αρχιδιαφθορέα, Κώστα Σημίτη, ο οποίος και είναι ο πραγματικός δημιουργός του «Ποταμιού».
https://hellasforce.com/2016/08/27/%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B7-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια