Έρχεται η Κατάρρευση της ΝΤΠ και των Θρησκειών







Πλέον ζούμε στην εποχή όπου θα αλλάξουν τα πάντα όλα όσα γνωρίζαμε ως πραγματικότητα και αλήθεια, η ελίτ που κυβερνά παγκόσμια την ανθρωπότητα καταρρέει, οι θρησκείες καταρρέουν.

Το σύμπαν ανακαινίζεται, οι κορυφές αλλάζουν, και σειρά έχει τώρα να πάρει την σκυτάλη η κορυφή του καλού. Το σκοτάδι έφτασε στην κορυφή του γι’αυτό και ζήσαμε τα δύο χιλιάδες τουλάχιστον χρόνια τον σκοταδισμό στον πλανήτη, και σήμερα γίνεται η διαμάχη μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων για να καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι.

Πλέον διαταράσσεται η παντοδυναμία του κακού όπου βλέπουν οι υποτελείς του τα σχέδια τους για μια παγκόσμια υποδούλωση των ανθρώπων να καταρρέουν ανεπιστρεπτή.

Όλες οι θρησκείες ανήκουν στο άκρο του κακού, διότι έμαθαν τους ανθρώπους να ζουν μέσα στην αδράνεια δίχως σκέψη δίχως νου, περιμένοντας απλά τον θάνατο τους.

Το ίδιο ισχύει και για το παγκόσμιο σύστημα που μας κυβερνά, όπου υποδούλωσαν την ανθρωπότητα στην φτώχεια και στην αλληλοεξάρτηση από το σύστημα που οι ίδιοι εφεύραν.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι επτάμιση δις πλέον και είναι αδύνατον να τον διαχειριστούν. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αφυπνίζονται και να βλέπουν την κοροϊδία στην υποτιθέμενη ζωή τους.

Η αφύπνιση παγκοσμίως έχει αρχίσει και είναι αδύνατον πλέον να ελεγχθεί.

Το μεγάλο μυστικό που μας κρύβουν είναι ότι η δομή του σύμπαντος είναι νοητική, όπου τα πάντα αποτελούνται από το αντίθετο τους, και κάθε μία κορυφή δίνει την σκυτάλη στο αντίθετο της.

Οι σκοτεινοί θέλησαν γνωρίζοντας το αυτό το μυστικό να ελέγξουν την σκέψη μας ώστε να παρατείνουν το σκοτάδι όσο περισσότερο μπορούν.

Πλέον είναι κοινό μυστικό ότι ο πλανήτης μας ανεβάζει δονήσεις και κινητικότητα, τα 7,8 χέρτζ που είναι οι χαμηλές δονήσεις του πλανητικού μας συστήματος στην Γη έχουν παρέλθει, και βρισκόμαστε ήδη πέραν των 15 χερτζ και όλα όσα γνωρίζαμε ως αλήθεια θα ξεπεραστούν εν μια νυχτί.


Η ανθρωπότητα αλλάζει ανεβάζει κραδασμούς και πλέον η σκέψη των ανθρώπων δεν ανήκει στους σκοτεινούς που μας έβαζαν να αλληλοτρωγόμαστε επί χιλιάδες χρόνια, με μια πλήρης νοητική διαστροφή που τους καταβάλλει διότι έγιναν ένα με την υπεροψία τους πως μπορούν να ελέγχουν για πάντα τον νου των ανθρώπων.

Η ανθρωπότητα αλλάζει συνείδηση..περνά το πέπλο του κακού και αρχίζει να βλέπει μπροστά της το φως. ..το μέλλον ανήκει στην συνείδηση του καλού όπου στο χέρι μας είναι να το ανακαινίσουμε ως θεϊκές νοητές συνειδητές οντότητες που είμαστε και να το κάνουμε φως μια για πάντα!.

Ποιος είναι ο διάβολος; Αυτός που Δία-βάλλει τον Δία. Ο Δεύτερος Νους δημιουργός πλέον θα επιβάλλει την αρμονία των σφαιρών και εδώ στην Γαία.

Ο Απόλλωνας είναι ΠΝΕΥΜΑ.. κι ακόμη καλύτερα >>Το Ελλάνιον Πνεύμα !!. το πνεύμα με τις τέλειες ενέργειες των δυνάμεων της αρμονίας με αποστολή να επιφέρει την αρμονία των σφαιρών στην διπολική δημιουργία.

«θα έρθει μέρα, που ο Φοίβος (Απόλλων) θα έρθει πάλι και τότε θα μείνει για πάντα».

Σ’έναν κόσμο νοητό το άϋλο πνεύμα του φωτός ο Νους προϋπάρχει και γεννά πνεύματα νοητά ουράνια φωτεινά και θεϊκά, το Ελλάνιον γένος των Ελλήνων για να επιφέρει το φως ξανά στις εκπεσσόμενες ανθρώπινες ψυχές.

Η ανάταση της ανθρωπότητας θα προέλθει από την ανάταση του καθάριου πνεύματος της Ελλάνιας ψυχής η οποία θα μεταφέρει παντού την νόηση της αναγέννησης του πνεύματος της Αρμονίας των σφαιρών.

Νους είναι οι δυνάμεις της αρμονίας και οι δυνάμεις της αρμονίας είναι το Ελλάνιον πνεύμα των τέλειων ενεργειών που περικλείουν τους κύκλους των σφαιρών.

diadrastika.com

http://katohika.gr/diethni/erxetai-katarreusi-thriskeion/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια