Ζητούν διάλυση των Σκοπίων…





ΕΚΤΑΚΤΟ! Ζητούν διάλυση των Σκοπίων…

Καυτό είναι το κλίμα στα Βαλκάνια, καθώς οι Βούλγαροι ζητούν άμεση αλλαγή των συνόρων, διάλυση των Σκοπίων και προσάρτηση της χώρας στο έδαφός της.

Ήδη για αύριο ετοιμάζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πόλη Ρούσε. Χιλιάδες πολίτες αναμένεται να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και ζητούν την άμεση διάλυση των Σκοπίων «στο όνομα της ενοποίησης και της προσάρτησης του δυτικού γείτονα στο βουλγαρικό έδαφος».

Το δημοσίευμα του βουλγαρικού πρακτορείου Μπλις αναφέρει το εξής:

«Εάν η Ψευδομακεδονία (των Σκοπίων) γίνει μέρος του βουλγαρικού κράτους, θα ενταχθεί αμέσως στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, όπως έγινε με την Ανατολική Γερμανία το 1990, με την ενοποίηση των δύο γερμανικών κρατών. Έτσι οι πολίτες του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων θα μπορούν να ταξιδεύουν και να εργάζονται στην Ευρώπη, χωρίς κανένα περιορισμό. Εάν ενωθούν μαζί μας οι Σκοπιανοί αυτό θα ήταν μια καλή ενέργεια».


«Εάν η Ψευδομακεδονία των Σκοπίων ενωθεί με τη Βουλγαρία, οι Αλβανοί δεν θα αποτελούν πλέον απειλή. Γιατί εάν μεταφερθεί η πρωτεύουσα (των Σκοπιανών) από τα Σκόπια στη Σόφια, τότε τα Τίρανα θα αποτελέσουν την πρωτεύουσά τους (των Αλβανών). Έτσι εάν γίνουν μέρος του αλβανικού κράτους, οι Ψευδομακεδόνες (Σλάβοι) των Σκοπίων δεν θα απειλούνται από αλβανισμό ή εκσερβισμό. Με την ενοποίηση των Ψευδομακεδόνων με τη Βουλγαρία θα γίνουν αυτομάτως ευρωπαίοι, σε μια δημοκρατική και πιο σημαντική χώρα, όπου ζουν Σλάβοι χριστιανοί ορθόδοξοι», αναφέρουν οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας.

«Είναι ένας τρόπος που θα αναγκάσει τους πολιτικούς να βοηθήσουν στην επανένωση, ώστε οι Σκοπιανοί και οι Βούλγαροι να ζουν και πάλι σε ένα κράτος, όπως και πριν».

voicenews.gr


http://katohika.gr/diethni/ektakto-zitoun-dialisi-ton-skopion/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια