ΠΑΡΙΣΙ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΝΙΚΑΙΑ, ΜΟΝΑΧΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ!(ΒΙΝΤΕΟ)





ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Γράφει η Σουλτανα Χειλαδάκη

Τα θερμά επεισόδια με τους λαθρό συνεχίζονται δημιουργώντας ένα «ευχάριστο» κλίμα στην «προοδευτική» Γερμανία της Μέρκελ. Πριν λίγες μέρες στο Ρόιτλιγκεν ένας 21χρονος Σύριος έσφαξε μια έγκυος γυναίκα. Ύστερα, πριν από λίγο πάλι ένας 27χρονος Σύριος έσπειρε τον τρόμο στο φραγκικό Άνσμπαχ στο Βόρειο Μπάγιερν. Αργά το βραδύ ήθελε να μπει σε μια μουσική εκδήλωση αλλά δεν του επέτρεψαν την είσοδο. Λίγο αργότερα ανατινάχτηκε στο εστιατόριο.

Ο Σύριος λαθρό έμενε σε ένα ξενοδοχείο στο οποίο φιλοξενήθηκε από το γερμανικό κράτος, και του πλήρωναν όλα τα έξοδα. Ως ένδειξη «ευγνωμοσύνης» για όσα του πρόσφεραν φαίνεται να έκανε αυτήν την επίθεση. Κάθε μέρα που περνά πλέον έχουμε και ένα καινούργιο χτύπημα από κάποιον λαθρο, φυσικά δήθεν… ψυχοπαθή. Με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον πόλεμο στην Συρία θα ακούμε από εδώ και πέρα συχνά την ίδια δικαιολογία.
Όπως φαίνεται τα σχέδια τους να σπέρνουν παντού τον πανικό επιταχύνονται και χρησιμοποιούν κάθε μέθοδο παραπληροφόρησης και παραπλάνησης. Στο μεγάλο χτύπημα του Μονάχου με εννέα νεκρούς, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο διαδίκτυο ότι τους είχε κάνει εντύπωση τα δρακόντεια μέτρα και η μεγάλη αστυνομεύση στην περιφερειακή του Μόναχου πολλές ώρες πριν γίνει το έγκλημα στο πολυκατάστημα.
Δεύτερον, από διαφορές περιοχές μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούγονταν πυροβολισμοί στον αέρα με αεροβόλα λες και κάποιοι ήθελαν να δώσουν την αίσθηση ότι κάτι γίνεται. Πολύ περίεργο είναι επίσης, ότι σε μηδέν χρονικό διάστημα η αστυνομία έφτασε στο τόπο του εγκλήματος σαν να το περίμενε. Το ερώτημα είναι γιατί χρειάστήκαν 2300 αστυνομικοι να είναι σε ετοιμότητα για έναν υποτίθεται «ψυχοπαθή»;
Επιπλέον, ένα άλλο καυτό στοιχειό που προκύπτει στο επεισόδιο του Μονάχου δείχνει την αναξιοπιστία των ΜΜΕ όπου παρουσίασαν το γεγονός. Συγκεκριμένα μετά την επίθεση τέθηκε το ερώτημα σε αξιωματικούς της αστυνομίας και του Στράτου, πώς είναι δυνατόν ο δράστης να πυροβολήσει εύστοχα και να σκοτώνει συγχρόνως εννέα άτομα. Η αυθόρμητη απάντηση της αστυνομίας ήταν πώς αυτό είναι αδύνατον. Γιατί το όπλο πρώτον είναι βαρύ και δεν είναι εύκολος ο χειρισμός του από έναν ερασιτέχνη. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν ήταν μόνο ένα άτομο και ότι η επίθεση ήταν επαγγελματική.
Το μυστήριο του Φωτογράφου. Χάρη σε κάποιους που έχουν καλή παρατηρητικότητα, ενημέρωθηκαν οι υπόλοιποι και αναρωτηθήκαν. Πώς είναι δυνατόν ο ίδιος φωτογράφος να είναι παρών ως μάρτυρας στις βάρβαρες επιθέσεις και της Νίκαιας και του Μονάχου;
leute-getroffen
Ποια είναι η πιθανότητα ένα συγκεκριμένο άτομο να είναι εντελώς τυχαία επί τόπου, μόλις πριν πραγματοποιηθεί μια φοβερή επίθεση; Αυτό είναι εφικτό μόνο αν ξέρει ότι κάτι θα συμβεί ή καθοδηγείται από κάποιους που γνώριζαν ότι θα συμβεί εκεί και έπρεπε να είναι σε ετοιμότητα! Tα ίχνη της διαδρομής αυτού του φωτογράφου μας οδηγούν στην νοτιοανατολική Μεσόγειο. Ποιος θα το φανταζόταν ότι τo Μόναχο ενώνει έτσι το μακρύ κατάλογο των επιχειρήσεων False Flag, όπου οι άνθρωποι απλά «καθαρίζονται» επειδή έτσι θέλει η παγκόσμια ελίτ. Αυτό είναι αρκετά θλιβερό καθώς και ότι ένα τέτοιο έγκλημα το εκτελούν αποβράσματα της κοινωνίας.
Για να κατανοήσουμε καλύτερα τους ψεύτες της ΝΤΠ, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατανοήσουμε ότι αποσπάνε συστηματικά την προσοχή του κόσμου από την αλήθεια: Και πάλι, ένας μουσουλμάνος τρομοκράτης στο «παιχνίδι» το οποίο φαίνεται πως είναι προγραμματισμένο θέατρο.
Αλλά ας σταθούμε όμως σε αυτόν τον περίφημο φωτογράφο:
mqdefault-1
Λέγεται Richard Gutjahr και είναι υπάλληλος του αρχισυντάκτη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της Μπάγερν. Είναι από το 2007 παντρεμένος με την Einat Wilft πρώην πράκτορα της ισραηλινής Μοσάντ και μέλος της ισραηλινής βουλής της Κνεσέτ.
einat-wilf
Στις 14 Ιουλίου 2016 ο Gutjahr «έτυχε» να βρίσκεται κατά τη διάρκεια της επίθεσης της ISIS στη Νίκαια. Έδωσε αναφορες για το γεγονός αμεσως μετα στο Twitter και αργά το βραδύ στο γερμανικό κανάλι ARD και επίσης στην ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Μπάγερν.
Το βίντεο που δείχνει την αρχή της επίθεσης το παρέδωσε στην διάθεση του καναλιού WDR ,οπού και το μετέδωσαν.
Μετά καλεί η γαλλική αστυνομία της πόλης της Νίκαιας, να καταστρέψουν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ήταν συνδεδεμένα με την εκδήλωση της 14ης Ιουλίου!! Γιατί νομίζετε;;;
Εδώ είναι τα βίντεο του Gutjahr από τους πυροβολισμούς του Μονάχου. Υλικό το οποίο δεν έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας.
Η καλύτερη έκδοση ύστερα είναι αυτή:
Πώς γίνεται ο Richard Gutjahr να τραβά το φιλμ ανέμελος, ενώ όλοι πανικόβλητοι τρέχουν για να σωθούν;
Περίεργο επίσης είναι ότι, όσους βιντεοσκόπησε ομίλουν ένα μείγμα γερμανικών και άλλων γλωσσών.
Έτσι, τώρα θέλουμε να βρούμε τις απαντήσεις των ερωτήσεων: Ήταν πραγματικά ο Richard Gutjahr, παντρεμένος με μια γυναίκα από την Μοσάντ, και ο ίδιος στεκόταν και τραβούσε τις σκηνές έξω από το εμπορικό κέντρο; Πώς βρέθηκε εκεί; Ή ήταν ήδη εκεί από πριν; Άρα λοιπόν, θα έπρεπε να γνώριζε την εκτέλεση του συμβάντος ακριβώς όπως στη Νίκαια, όπου είχε επίσης τοποθετηθεί εκ των προτέρων σε άριστο σημείο, προκειμένου να φωτογραφίσει τα γεγονότα από την αρχή, το λεγόμενο «θέατρο».
Ο Gutjahr ενώ ανέβασε κάποιο υλικό από το συμβάν στο μπλογκ του, μόλις κατάλαβε ότι τον πήραν χαμπάρι το κατέβασε άμεσως. Γιατί άραγε; Γιατί σήμερα υπάρχουν τα μέσα για να καταλάβουν πολύ περισσότερα από το φωτογραφικό υλικό και έτσι να τον πιάσουν στα πράσα.
Όλα όσα έγιναν στην υπόθεση του Μονάχου συνέβησαν όπως ακριβώς και στην Νίκαια, στο Ορλάντο, στην Αγγλίδα βουλευτίνα Τζο Κοξ, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι στις 13 Νοέμβρη 2015 και στο Charlie Hebdo. Ο λεγόμενος ψυχολογικός πόλεμος προκειμένου να εκφοβήσουν τον κόσμο, να επιτύχουν περισσότερη αστυνόμευση και την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Η Μοσάντ φαίνεται να εμπλέκεται και εδώ.
Τα βίντεο του Gutjahr δείχνουν αποκλειστικά και μόνο ότι αυτός ο υπάλληλος της Μοσάντ είχε τοποθετηθεί σε κομβικό σημείο στις δύο «τρομοκρατικές» περιπτώσεις γιατί ήταν προφανώς ενημερωμένος εκ των προτέρων.
Ο ρόλος της μυστικής ισραηλινής υπηρεσίας Μοσάντ, στις 11 Σεπτεμβρίου, έχει σαφώς αποκαλυφτεί και εδώ. Μια ομάδα από πράκτορες της Μοσάντ «χόρεψαν» όταν οι δίδυμοι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου σωριάστηκαν σαν χάρτινοι. Συνελήφθησαν, αλλά απελευθερώθηκαν σύντομα. Εδώ είναι ένα βίντεο που δείχνει μια συνέντευξη στην ισραηλινή τηλεόραση: Είπαν ότι είχαν σταλεί για να περιγράψουν το επερχόμενο γεγονός. Άρα επομένως ήξεραν και γι ‘αυτό εκ των προτέρων!
Όπως μπορούμε να δούμε και στο επόμενο βίντεο που μιλά για το χτύπημα της 9/11 από τότε ξεκίνησε η εκστρατεία παραπλάνησής τους και παρουσίασης των γεγονότων με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι είναι στην πραγματικότητα.
Η μήπως όλες αυτές οι ιστορίες είναι τελικά απλές επινοήσεις ή θεωρίες συνομωσίας;
Μια γυναίκα η οποία έμενε απέναντι από το κτίριο των Διδύμων Πύργων αφηγείται πως κάτω από το κτίριο ήταν παρκαρισμένο ένα φορτηγό έξω από το οποίο στέκονταν τρείς άντρες Ισραηλίτες. «Φαίνονταν χαρούμενοι, δεν μου φαίνονταν σοκαρισμένοι». Αυτό της φάνηκε πολύ παράξενο, αφηγείτο η ίδια.
Πώς βρεθήκαν αυτοί οι Ισραηλίτες εκεί και τι περίμεναν στην πραγματικότητα; Όπως φαίνεται και στην συνέχεα του βίντεο, ήξεραν πολύ καλά το τι θα συνέβαινε και σε μια συνέντευξη μάλιστα ένας από αυτούς αναφέρει στο Ισραηλινό talk show τον Νοέμβριο του 2001: «Και μας έκαναν μια σειρά ερωτήσεων αυτήν τη φορά για το αν ήμασταν με το μέρος τους. Το γεγονός είναι ότι ερχόμαστε από μια χώρα όπου η τρομοκρατία είναι σε καθημερινή βάση. Ο σκοπός μας ήταν να καταγράψουμε το γεγονός». Να καταγράψουν δηλαδή ένα γεγονός που προφανώς ήταν πληροφορημένοι ότι θα γινόταν.
Οι πέντε Ισραηλίτες κρατήθηκαν για 10 εβδομάδες και τελικά απελάθηκαν κατηγορούμενοι για παραβίαση του μεταναστευτικού νόμου αφότου όμως το FBI ξεκαθάρισε ότι κανένας τους δεν είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στους δίδυμους πύργους της 9/11.Ο αστυνόμος Scott De Carlo που βλέπουμε στο βίντεο αναφέρει τότε στο αστυνομικό τμήμα ότι έτυχε να δει το φορτηγό. Άρχισε να τους μιλάει και από τη στάση τους δεν φαίνονταν ούτε εχθρικοί αλλά ούτε και φιλικοί.
Και τελειώνει ο Douglas Rushkopf, συγγραφέας του βιβλίου «Nothing sacred:The truth about Judaism» λέγοντας
«Η αλήθεια είναι ότι γκρεμίζουμε οτιδήποτε δεν είναι αληθινό. Δεν πιστεύουμε στα όρια των κρατών , στους ξεχωριστούς θεούς που προστατεύουν ομάδες ανθρώπων, και αποτελούμε μια διαβρωτική δύναμη. Καταστρέφουμε όλους τους ψεύτικους θεούς και αυτό είναι που αναστατώνει τους ανθρώπους».
Όσο για το εμπορικό κέντρο “Olympia” κυκλοφορεί και μια φωτογραφία περίεργη η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πριν γίνει το χτύπημα στο κέντρο.
regard-brexit-1
Η φωτο αυτή κάνει νύξη για ένα επόμενο χτύπημα πιθανόν σε μια ακρόπολη. Μήπως την ακρόπολη της Αθήνας; Εδώ γεννάται το ερώτημα αν συνδέεται το αρχαίο ελληνικό σύμβολο με την ακρόπολη και με τα χτυπήματα τον ισλαμιστών τρομοκρατών, ίσως είναι κάποιοι κωδικοί επικοινωνίας χρησιμοποιώντας αρχαιολογικά σύμβολα.
Το επόμενο τους βήμα προφανώς είναι η δημιουργία ενός απόλυτου χάους. Σε αυτό βέβαια βοηθάει πάρα πολύ η αποκοίμιση των λαών μέσω βαριών αεροψεκασμών έτσι ώστε να είναι αδύναμοι πλέον να αντιδράσουν. Αυτό αφηγείται μια Γερμανίδα η οποία τα ζει καθημερινώς και της έκανε πάντοτε εντύπωση τα περίεργα σχήματα γραμμών που δημιουργούσαν οι πτήσεις αυτών των αεροπλάνων επάνω στον ουρανό.
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια