Η Γερμανία αποφάσισε να κηρύξει τη Ρωσία ως εχθρό της







Οι Γερμανοί πολίτες θα ανακαλύψουν την τελευταία στιγμή ότι οδηγούνται στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που ηδη έχει ξεσπάσει αλλα θα ειναι πολυ αργά για τις συνέπειες που θα υποστεί η χώρα τους.
Ενώ η κρατική τρομοκρατία εχει σκορπίσει τον τρόμο σε Γερμανία και Γαλλία….τις δυο ομάδες ποδοσφαιρου της στιγμής της απάτης του Παρισιού στις 13/11 ….με όλες οι πλευρές να βρισκονται σε πλήρη υπνωτισμό, και την Γερμανία να κηρύσει τη Ρωσία ως εχθρό της. Μια ακόμη χρονική επανάληψη του σενάριου πριν τον ΒΠΠ.

Η κόρη του ιεροκήρυκα της Γερμανίας, η Άνγκελα Μέρκελ, έχει κάνει πολλά «καλά» για την χώρα της. Δεν είναι μόνο υπεύθυνη για τον εξισλαμισμό της χώρας της αλλα και της ευρωπαϊκής κοινωνίας. Η κ. Μερκελ βγάζει αρκετές φωτογραφίες με τους πρόσφυγες επιβάλλοντας μια φιλοξενία που βασικά μονο φιλοξενία δεν είναι. Τωρα έχει έρθει η στιγμή να εκτελέσει μια ακόμη φορά την διαταγή των κρυφών λεσχών.
Σύμφωνα με μια έκθεση που διέρρευσε στη Γερμανία, η Ρωσία θα οριστεί επισήμως ως ενας εχθρός της χώρας. Συμφωνα με την Deutsche Wirtschaft Nachrichten (ΕΝ) απο μια έκθεση που διέρρευσε από το γερμανικό στρατό, τον Bundeswehr, να αναφέρει οτι ο γερμανικός στρατός άρχισε να κανει προετοιμασίες για έναν πόλεμο ενάντια στη Ρωσία, την οποία χαρακτηρίζει ως εχθρό της Γερμανίας!!!


Την έκθεση αυτη φυσικά την εχουν στα χέρια τους και οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας. Ήδη έκαναν τις απαραίτητες διαμαρτυρίες προς την κυβερνηςη του Βερολίνου. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Δούμας, του ρωσικού κοινοβουλίου, ο Alexei Puschkow, εξαπλώσε το παρακατω μήνυμα μέσω Twitter:
«Η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να κηρύξει τη Ρωσία ως εχθρό της, δείχνει πόσο ενδοτική είναι η Μέρκελ στην κυβέρνηση Ομπάμα.»
Με τον ίδιο τρόπο ερμηνευουν οι πιο πολλοί Ρώσοι πολιτικοί την επέκταση των στρατιωτικών βάσεων του ΝΑΤΟ στα σύνορά τους.

Η πρόθεση των αμερικανών ίσως να είναι εξάσκηση πίεσης επάνω στο Βλαντιμίρ Πούτιν για να δεχτεί την αμερικανική παγκόσμια κυριαρχία και την Νέα Τάξη Πραγματων, αλλά το αποτέλεσμα φαινεται να ειναι διαφορετικό.
Ορισμένοι Ρώσοι πολιτικοί όπως ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι συγκρίνει την σημερινή κατάσταση όπως την περίοδο της επίθεσης του Χίτλερ, όταν οι Γερμανοί έχτιζαν στρατιωτικές βάσεις στα ρωσικά σύνορα. Οι συνέπειες αυτής της πολιτικής έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ότι η Ουάσιγκτον στηρίζεται στη στρατιωτική της δύναμη και όχι στη διπλωματία. «Είναι μια απερίσκεπτη πολιτική της Ουάσιγκτον να πείσει τους Ρώσους ότι η διπλωματία είναι νεκρή και χωρίς καμία προοπτική. Αν και οι Ρώσοι καταλήξουν στο ίδιο συμπέρασμα, θα υπάρξει μια στρατιωτική αντιπαράθεση.»

Αλλά οι Γερμανοί φαίνεται ότι ξεχνάνε την ιστορία τους και για αυτό ίσως θα χρειαστεί να την ξανά διδαχθούν σύντομα.

Κόραξ για τα Κατοχικά Νέα

http://katohika.gr/gn-blog/germania-apofasise-na-kiriksei-ti-rosia-os-exthro-tis/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια