Νέα επίθεση αυτοκτονίας στη Γερμανία - Αντίστοιχες χιλιάδες βόμβες στην Ελλάδα ή οι αρχές δουλεύουν τον κόσμο;




Στρατής Μαζίδης
twitter.com/SMazidis


Νέα επίθεση στη Γερμανία, αυτή τη φορά στο Άνσμπαχ της Νυρεμβέργης όπου ένας σύριος ζωσμένος με εκρηκτικά ανατινάχθηκε σε ένα εστιατόριο, αφού πρώτα δοκίμασε να περάσει σε συναυλιακό χώρο.


Το αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος ενός ακόμη ανθρώπου και ο τραυματισμός ακόμη δώδεκα εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά.


Οι αρχές κάνουν λόγο για έναν 27χρονο Σύρο μετανάστη στον οποίο οι αρχές δεν είχαν δώσει άσυλο αν και βρίσκεται δύο χρόνια στη χώρα αλλά απλή άδεια παραμονής λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου.


Ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν δήλωσε πως ο βομβιστής είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας προηγουμένως ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει ή "να παρασύρει και άλλους στο θάνατο", είπε ο ιστότοπος Nordbayern.de.


Οι επιθέσεις πλέον πληθαίνουν στη Γερμανία, κάτι το οποίο είχε προαναγγελθεί. Όσον αφορά τον προσδιορισμό "πρόσφυγας" από τις γερμανικές αρχές, αυτό μάλλον φαντάζει λίγο αστείο. Αν ευσταθεί αυτή η...καθησυχαστική ερμηνεία (;) ως προς το ότι δεν κρύβεται από πίσω η ISIS, μολονότι μετατρέπει πολλές χιλιάδες προσφύγων σε ωρολογιακές βόμβες με άγνωστο χρόνο έκρηξης, τότε τι θα πρέπει να περιμένει η Ελλάδα;


Ωστόσο, ένας αληθινός πρόσφυγας που φεύγει για να γλυτώσει τις βόμβες, δε γίνεται βόμβα ο ίδιος και μάλιστα με σκοπό να πάρει κι άλλους μαζί τους.


Πλην όμως υπάρχουν πολυάριθμοι, πάνω από 6.000 "πρόσφυγες" σύμφωνα με αναφορές μυστικών υπηρεσιών που πριν επιστρέψουν στην Ευρώπη, δοκιμάστηκαν πρώτα στα πεδία των μαχών στο πλευρό της ISIS
http://www.freepen.gr/2016/07/blog-post_1055.html


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια