Τους ξέφυγε από τον έλεγχο το CERN και η Γη είναι εκτός ελέγχου τις τελευταίες ημέρες…





Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Έρευνα της NASA που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Science Advances εξηγεί ότι από το 1899 ο άξονας περιστροφής της Γης ταλαντευόταν με κατεύθυνση προς τον Καναδά ενώ εδώ και λίγους μήνες έχει αλλάξει φορά και πλησιάζει την Αγγλία.

Η αλλαγή είναι δραματική

Σύμφωνα με τον επικεφαλής συγγραφέα της μελέτης Surendra Adhikari του Propulsion Lab Jet της NASA. «Η πρόσφατη στροφή από την…
κατεύθυνση του 20ου αιώνα είναι πολύ δραματική,» δήλωσε ο Adhikari. Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να μην είναι επικίνδυνη προς το παρόν, όμως έχει μεγάλη σημασία, καθώς δείχνει το πόσο σημαντικές είναι οι επιπτώσεις των ανθρώπινων παρεμβάσεων στον πλανήτη. Όταν λέει ανθρώπινων παρεμβάσεων

Η επίσημη θεωρεία που προβάλετε προς τα έξω είναι ότι, ο λόγος που μετακινήθηκε ο άξονας περιστροφής της γης είναι η αλλαγή στην κατανομή τους βάρους στη Γη, λόγω του λιώσιμου των πάγων. Εκτιμάται ότι στην δυτική Ανταρκτική χάνονται 124 τρισεκατομμύρια κιλά πάγου κάθε χρόνο.

Αυτό είναι τουλάχιστο παιδαριώδες, δεν είναι δυνατόν όσο μεγάλοι όγκοι πάγου και να έχουν λιώσει να καταφέρουν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να ανατρέψουν αυτή την φορά.

Το μυστικό που θέλουν να κρύψουν είναι αλλου!


Από την ημέρα στα τέλη του 2015 που ο επιταχυντής CERN άλλαξε επίπεδο (Σχετικό δείτε ΕΔΩ) μια σειρά περίεργων φυσικών γεγονότων έχει επηρεάσει τον πλανήτη ολόκληρο. Είναι προφανές ότι έχουν διαταραχθεί πολλά ενεργειακά παιδεία επάνω στην γη.

Στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν μια αλλαγή της πολικότητας των πόλων της γης όπως όλοι οι επιστήμονες αναμένουν (Σχετικό ΕΔΩ)

Το γεγονός λοιπόν ότι πριν από λίγες ημέρες ο επιταχυντής CERN έκλεισε, λόγο υποτιθέμενης βλάβης που προκάλεσε ένα κουνάβι! Μόνο σε σκέψεις μπορεί να με βάλει. Η γνώμη μου είναι, ότι η κατάσταση στο πείραμα έφυγε από τον έλεγχο των επιστημόνων και προκάλεσε μια αλυσίδα γεγονότων με απρόβλεπτες συνέπειες μέχρι τώρα και για τον λόγο αυτό, από εκείνες τις μέρες και μετά ο πλανήτης κυριολεκτικά βρίσκεται εκτός ελέγχου, με περίεργα και πρωτόγνωρα φαινόμενα να συμβαίνουν σε κάθε μήκος και πλάτος του.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παρακολουθούμε μέ κάθε μέσο που μας δίνει η τεχνολογία και μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση, να καταγράφουμε, να αναλύουμε και να δημοσιοποιούμε από αυτό το μικρό βήμα που μας δίνει η τεχνολογία, για όσους ανήσυχους και καχύποπτους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν απομείνει.

Μείνετε συντονισμένοι είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα έχουμε να δούμε πολλά….
http://katohika.gr/diethni/tous-ksefige-apo-ton-elegxo-cern-kai-gi-einai-ektos-elegxou-tis-teleutaies-imeres/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια