Προκόπης Παυλόπουλος: Το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία







Σάλο έχει προκαλέσει η νέα δήλωση-παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, μετά τη δήλωσή του πως το νόμισμα αποκτά νόημα μόνον όταν υπηρετεί τον άνθρωπο.


Ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε πως το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία.


Η δήλωση του Προκόπη Παυλόπουλου πως το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία προκάλεσε αναστάτωση στις αγορές, οπότε ο Προκόπης Παυλόπουλος επανήλθε με νέα δήλωση, λέγοντας πως «σημασία έχει να αγαπάς».


Μετά την νέα δήλωση Παυλόπουλου, οι μετοχές του έρωτα εκτινάχθηκαν στα ύψη, ενώ οι χρηματιστές αγκαλιάζονταν και έριχναν γλωσσόφιλα.


Πηγές από την Προεδρία της Δημοκρατίας υποστηρίζουν πως ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ερωτευμένος και βλέπει πια τη ζωή με άλλα μάτια, αφού είναι γνωστό πως οι γεροντοέρωτες σου αλλάζουν τα φώτα.


Συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου δήλωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν παίρνει θέση υπέρ της δραχμής ή του ευρώ αλλά είναι υπέρ της ολοκληρωτικής κατάργησης του χρήματος.


Ο Προκόπης Παυλόπουλος πιστεύει πως το χρήμα πρέπει να καταργηθεί, ενώ καλεί τους ανθρώπους να κάνουν έρωτα και όχι πόλεμο.


Σύμφωνα με τον Προκόπη Παυλόπουλο, τα αγόρια και τα κορίτσια πρέπει να κυνηγιούνται ανέμελα στα λιβάδια με τις παπαρούνες και να μαδάνε μαργαρίτες, ενώ θα πρέπει να τρέφονται με καρπούς από τα δέντρα και να κάνουν έρωτα κάτω από τον καυτό ήλιο.


Η χίπικη στροφή του Προκόπη Παυλόπουλου έχει προκαλέσει έκπληξη, αν και όσοι γνωρίζουν καλά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λένε πως από τα φοιτητικά του χρόνια ήταν χίπης και έβλεπε με συμπάθεια τα παιδιά των λουλουδιών και τον εναλλακτικό τρόπο ζωής τους, απαλλαγμένο από καθωσπρεπισμούς και μικροαστικά ταμπού.


Αυτό το καλοκαίρι, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα χτυπήσει τατουάζ με λουλούδια σε όλο του το σώμα και θα την περάσει τσίφτικα σε μια σπηλιά στα Μάταλα.


(Επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος, τάσσομαι στο πλευρό του Προκόπη Παυλόπουλου τόσο στο θέμα της κατάργησης του χρήματος όσο και της επιστροφής στη φύση. Peace, Love and Unity.)
pitsirikos.net



Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια