ΝΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ(ΒΙΝΤΕΟ)





ΝΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ

Θεοδώσης Τάσιος, καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ιδρυτής της μασωνικής στοάς Προμηθέας

Η ιδέα να κατηγορήσουν την Ορθοδοξία και να φέρουν τον Δωδεκαθεισμό στην Ελλάδα, προέρχεται από μασονικές στοές, και έχει άμεση σχέση με την διακήρυξη του Κίσσιγκερ ότι πρέπει να χτυπηθεί η γλώσσα, η ιστορία και η πίστη των Ελλήνων.

Η προσπάθεια αυτή ξεκινά κυρίως την δεκαετία του 1990, με πληθώρα βιβλίων αφού δίνουν την εντολή επανελληνισμού δηλαδή επιστροφή στην αρχαία θρησκεία χτυπώντας ως ψέμα και αιτία όλων των δεινών τον Χριστιανισμό. Η εντολή δίνεται σε μασώνους ιδιοκτήτες εκδοτικών εταιρειών, καθώς και σε πληρωμένους συγγραφείς, γιά την συγγραφή βιβλίων, τα οποία κατηγορούν την Ορθοδοξία.

Διαλέγουν όλα τα σημεία εκείνα που υπάρχουν από κάποιους συγγραφείς οι οποίοι δεν ήθελαν τον Χριστιανισμό στην Ελλάδα, όπως του Ιουλιανού και του Πορφυρίου και αρχίζουν να τα βγάζουν ως αληθινά.

¨Ολα ξεκινούν το 1990, από μερικούς συγγραφείς όπως τον Ανέστη Κεραμυδά, αγγελιαφόρο δήθεν των «Έψιλον», που το 1990 παίρνει εντολή από την μασονική στοά της Θεσσαλονίκης, στην οδό φιλικής εταιρείας, δίπλα στον κινηματογράφο «Μακεδονικόν», και τις μασωνικές εκδόσεις ΔΙΟΝ ΒΙΒΛΙΑ ΨΑΡΑΣ.


Ο εκδοτικός οίκος ΔΙΟΝ δημιουργήθηκε από τον Ευάγγελο Ψαρρά, στηριζόμενος στην μασωνική στοά το 1980. Μάλιστα ονόμασε τα βιβλία του βιβλία Ψαρράς, και άρχισε το αντιχριστιανικό του έργο. Έγραψε και ο ίδιος βιβλία όπως το βιβλίο «Αφελληνισμός των Ελλήνων», που χρεώνει όλα τα λάθη της Ελληνικής ιστορίας στον Χριστιανισμό.



Ρίχνοντας το φταίξιμο στον Χριστό ως σιωνιστή εβραίο, που ήταν γέννημα τους. Μα αν ήταν έτσι θα τον σταύρωναν ποτέ; Αυτοί τον μισούν 2000 χρόνια τώρα. Οι σιωνιστές μασώνοι βρίσκονται πίσω από όλα αυτά τα ψεύδη, βγάζοντας βιβλία και περιοδικά. Όπως παλιά άρχισαν με το περιοδικό Δαυλός, που το είχαν μασώνοι. Κάνουν αγώνα να βγάλουν τα ευαγγέλια πλαστά και ψευδή και τον Χριστό μιαρό εβραίο.

Το παρόν είναι απόσπασμα από το βίντεο του συλλόγου «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής» με θέμα την μασωνία, τον οποίο και συγχαίρουμε γιά το έργο του.

μασώνοι ψευτοδωδεκαθειστές εωσφοριστές

online-pressblog
http://katohika.gr/ellada/na-pos-pane-oi-masonoi-na-kanoun-ta-paidia-mas-genitsarous/2/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια