Η «ΕΠΕΛΑΣΗ» ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Η επίσκεψη του «Τσάρου» και των 170 μάνατζερ ρωσικών κολοσσών!








Η πολύ-αναμενόμενη επίσκεψη του Ρώσου Πρόεδρου Βλάντιμιρ Πούτιν στην χώρα μας είναι γεγονός.

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ο «Τσάρος» θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα και αναμένεται να επισκεφθεί και το Άγιο Όρος. Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει να πατήσει πόδι στην Ελλάδα 9 περίπου χρόνια και όπως καταλαβαίνετε η αγωνία είναι μεγάλη και τα οφέλη αυτής της επίσκεψης ακόμη μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, μαζί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν στην χώρα μας αναμένεται να έρθουν και περίπου 170 μάνατζερ μεγάλων ρωσικών εταιριών όπως η Gazprom η Rosneft και η RZD αλλά και άλλων πολλών.

Το πρόγραμμα του ισχυρού άνδρα μέχρι στιγμής για το διήμερο 27 και 28 Μαΐου κρατείτε ασφαλισμένο ως επτασφράγιστο μυστικό αλλά πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο τον είχε προσκαλέσει στην χώρα μας όταν είχε επισκεφθεί την Μόσχα, αλλά και με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο ερχομός του Πούτιν θεωρείται σημαδιακός καθώς θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εκτός Ρωσίας έπειτα από 6 μήνες που είχε επισκεφθεί το Παρίσι για το συνέδριο της αλλαγής κλίματος.

Αναλυτές αναφέρουν ότι στο τραπέζι θα πέσει η προώθηση νέου ενεργειακού αγωγού ενώ θα επανεκτιμηθεί και το ενδιαφέρον για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘ. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξίδι του φέρνει το κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας ανάμεσα στα Ελληνικά Πετρέλαια και την Rosneft.

Να θυμίσουμε ότι στην τελευταία επίσκεψη του Ρώσου Πρόεδρου στην χώρα μας πριν 9 χρόνια αποσκοπούσε στην υπογραφή του συμφώνου με τον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, κάτι που τελικά δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Για να δούμε!
crashonline.gr

http://www.triklopodia.gr/epelasi-roson-stin-athina-episkepsi-tsarou-manatzer-rosikon-kolosson/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μᾶς ἀρέσει ἤ ὄχι....εἶναι ΗΓΕΤΗΣ μέ 10κιλά τό(καθένα).Ὄσον γιά τήν σύγκρισιν μέ τά δικά μας γλοιώδει ὑποκείμενα;;;;ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή