Στήνουν Hot-Spot σε μια νύχτα για τους Λάθρο…Ενώ οι Έλληνες ακόμη περιμένουν για μια Γέφυρα!







17 Ιανουαρίου του 2016 η Γέφυρα του Ποταμού Πηνειού στη Διάβα της Καλαμπάκας πέφτει από τις βροχοπτώσεις λένε κάποιοι ειδικοί ,απο τις κακοτεχνίες λένε κάποιοι άλλοι και μάλλον έχουν δίκιο !

Αν και έχουν περάσει τρεις μήνες η Γέφυρα του Πηνειού παραμένει ακόμη βομβαρδισμένη και ουδείς ασχολείται …Αλλά οι Βουλευτές του Σύριζα στο νομό Τρικάλων , πραγματοποίησαν σύσκεψη με τον Δήμαρχο της Καλαμπάκας για τον χώρο Κατασκευής Hot-Spot στα όρια του Δήμου!

Αγανακτισμένοι οι Κάτοικοι της Περιοχής προειδοποιούν πως αν δεν δοθεί άμεσα και μέχρι το Πάσχα πρόσβαση στους κατοίκους, ετοιμάζουν απο αύριο το πρωί κινητοποίηση διαμαρτυρίας.

Οι κάτοικοι έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά από την πτώση της γέφυρας και ζητούν άμεσο σχεδιασμό για την απευθείας επικοινωνία τους με την Καλαμπάκα.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr αυτή η επικοινωνία σήμερα γίνεται με …σκάλα (φώτο)ενώ την ίδια ώρα παραμένει το πρόβλημα με τον αγωγό λυμάτων που έσπασε με την πτώση της γέφυρας, με αποτέλεσμα την έντονη δυσοσμία στην περιοχή. Οι Λαθρομετανάστες κλείνουν τους δρόμους …Αλλά οι Ηλικιωμένοι της Ελλάδος πρέπει να ανέβουν απο εδώ …Απίστευτο ! Μέχρι στιγμής Περιφέρεια Θεσσαλίας, Υπουργεία και Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας, περιορίζονται σε … «δελτία τύπου» και …εξαγγελίες για την επίλυση του προβλήματος και οι κάτοικοι νιώθουν …ξεχασμένοι, βλέποντας ότι έφτασε και το Πάσχα και η γέφυρα που σύμφωνα με τους αρμόδιους «είναι προτεραιότητα» να παραμένει πεσμένη αλλάζοντας την καθημερινότητα τους με δυσμενείς για αυτούς οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις.
veteranos.gr







Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια