Γιατί ο Τσίπρας δεν θέλει να «καθαρίσει» το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο; – Όλη η αλήθεια!








Πώς το Μαξίμου θα ευννοηθεί από τις επερχόμενες δικαστικές διαμάχες με τους καναλάρχες – Το Newsbomb.gr σας αποκαλύπτει το κόλπο γκρόσο για τη χειραγώγηση της ενημέρωσης του ελληνικού λαού.

Αν κάποιοι πίστεψαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η… παρέα του, θα «καθάριζαν» το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο των συχνοτήτων – και θα έβαζαν μια τάξη στο εκδοτικό κατεστημένο στέλνοντας σπίτια τους, τους καναλάρχες της διαπλοκής και των θαλασοδανείων – σήμερα, πρέπει να αναζητούν κάποιο σύννεφο για να πέσουν.

Αν υπήρχε διάθεση για διαφάνεια και αλλαγή σελίδας, οι διαδικασίες θα είχαν επιταγχυνθεί και το ΕΣΡ και θα είχε ρυθμίσει επιτέλους το χαοτικό τοπίο που επι σειρά ετών ταλανίζει την πολιτική ζωή του τόπου.

Αντ’ αυτού, ο κ. Παππάς επιθυμεί να συγκεντρώσει επάνω του όλες τις εξουσίες για την αδειοδότηση των καναλιών, «περνώντας» το νόμο από το κοινοβούλιο ενώ ταυτόχρονα επιμένει στον αριθμό των 4 αδειών για ένα και μόνο λόγο: για να ΜΗΝ κλείσει πότε η κόντρα με τους καναλάρχες!
Ναι καλά διαβάσατε.

Στο Μαξίμου γνωρίζουν πολύ καλά ότι η παραπάνω εξέλιξη θα επιφέρει ενστάσεις και δικαστικές προσφυγές από την πλευρά των σημερινών ιδιοκτητών καναλιών.

Μετά την ψήφιση του νόμου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι προσφυγές των ιδιοκτητών θα πέσουν βροχή!

Όλη αυτή η νομική διαδικασία θα είναι εξόχως χρονοβόρα και θα παρεμποδίσει την εφαρμογή του νόμου και το κλείσιμο των καναλιών.

Το όφελος της κυβέρνησης από αυτή την περίεργη και νομικίστικη εμπλοκή είναι προφανές:

Θα διατηρεί στην επικαιρότητα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μια δήθεν κόντρα με τους καναλάρχες και για όσο καιρό κυβερνά θα μπορεί να εμφανίζει ένα μόνιμο «εχθρό – φάντασμα», ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το λαϊκό της προφίλ.

Παράλληλα, από θέση ισχύος, θα μπορέσει να ανοίξει το εξωδικαστικό παζάρι για την αύξηση του αριθμού των αδειών, γεγονός που θα της εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης του ελληνικού λαού στα πρότυπα ενός σταλινικού καθεστώτος.

Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια δηλαδή.

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος θα μπορούν να εμφανίζονται ως μόνιμοι «σταυροφόροι» κατά της διαπλοκής, ενώ από τα «υπόγεια» του Μαξίμου θα γίνεται καθημερινώς το βρώμικο παζάρι για τον έλεγχο της ενημέρωσης του ελληνικού λαού.

Το σχέδιο όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι μελετημένο μέχρι και στην τελευταία του λεπτομέρεια και δομημένο στη θεωρία των παιγνίων όπως τους την δίδαξε ο Γιάνης…

Newsbomb

https://hellasforce.com/2016/02/11/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια