«ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ Η ΜΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΤΗΜΑ»




Έφραξαν την Ηρώδου Αττικού και για τους πεζούς μετά τις απανωτές διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις που έφταναν ως την αυλή του Μεγάρου Μαξίμου. Αυτό είναι το προφανές.

Ο πραγματικός λόγος όμως για τον οποίο έκλεισε η Ηρώδου Αττικού είναι άλλος. Για την ακρίβεια έχει να κάνει με το υπόγειο τούνελ διαφυγής που ανοίγει η εταιρεία ΔΙΑΚΤΗΜΑ σε συνεργασία με την ΜΟΜΑ του υπ. Αμυνας.

Σκοπός του τούνελ που ενώνει το Μέγαρο Μαξίμου με πολυκατοικία διαφυγής στο Παγκράτι είναι η ασφαλής απόδραση του προσωπικού του Μαξίμου σε περίπτωση πολιορκίας από εκατομμύρια εξαθλιωμένους διαδηλωτές που το βλέπουν ήδη σαν το παλάτι του Καντάφι.


Το προσωπικό του Μαξίμου αγωνιά όλο και πιο πολύ ενώ ετοιμάζονται για την ημέρα που θα ανακοινώσουν επίσημα της περικοπές των συντάξεων.

Οι τελευταίοι που θα μείνουν να στηρίζουν την κυβέρνηση θα είναι οι 153 τρομπετίστες (ανάμεσά τους και ο αστείος Μιχελογιαννάκης, ο πάστορας Κουβέλης και δυο-τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα βρίσκονται σε διετεταγμένη υπηρεσία).

Φυσικά όλοι αυτοί σε λίγο δεν θάχουν που να κρυφτούν από την πολύ αγάπη και δημοσφιλία γι΄αυτό και επιστρατεύουν την πολυκατοικία -κρυφό καταφύγιο σε περίπτωση που ειρηνοποιοί διαδηλωτές παραδώσουν στις φλόγες το Μέγαρο Μαξίμου.

Η κατασκευή του τούνελ έγινε με απευθείας ανάθεση.

πηγη:kourdistoportocali.com

anargyros61

http://katohika.gr/ellada/ipogeio-tounel-kato-apo-to-megaro-maksimou-kataskeuazoun-i-moma-kai-i-diaktima/





Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια