ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΖΟΓΟΥ!




ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ
ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ «ΟΛΙΓΩΡΙΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΖΙΝΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΝΑ ΤΖΙΡΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΔΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!
Αυτοί που διατηρούν τον Στεργιώτη στην θέση του, είναι συνεργοί και όχι άσχετοι.
Ενώ για την Σαββαΐδου η πίεση έφερε αποτέλεσμα, για τον Στεργιώτη που φαίνεται να κοστίζει πολλαπλάσια έμειναν μόνοι τους να φωνάζουν οι ΑΝΕΛ από το 2012 όταν έφερναν το σκάνδαλο του καζίνο Λουτρακίου στην βουλή.
Αντ’ αυτού η κυβέρνηση επέτρεψε στον εκλεκτό του Βαρουφάκη να συνεχίζει το εθνικό σαμποτάζ και να ποζάρει στα μίντια των βαρόνων ως «κοινωνικός αγωνιστής». Και τα δις του παράνομου και νομιμοφανούς τζόγου να βγαίνουν σε βαλίτσες και οφσορ με κοινωνική ευαισθησία.
Αντί να φέρουν λοιπόν 1 δις από την προϋπολογισμένη συμφωνία και την πάταξη του παράνομου τζόγου, οδηγούν την οικονομία σε καταστροφή και φέρνουν τον ΟΠΑΠ σε θέση κατηγόρου να διεκδικεί ένα δις ευρώ αντί να κάνει την επένδυση!
Εδώ και πέντε μήνες αποκαλύπτουμε, φωνάζουμε, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την καταστροφή που έφεραν και τώρα παίρνει διαστάσεις ολέθρου.
Και ρωτάμε: ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;
Ποιοί από την κυβέρνηση βουτάνε το δάχτυλο στο μέλι; Γιατί η περίοδος της αθωότητας πλέον τελείωσε.
Και κυρίως, πως επιτρέψατε ενώ γνωρίζατε την ρήτρα στην συμφωνία με τον ΟΠΑΠ να ανεχθείτε αυτά τα μαφιόζικα παιχνιδάκια;
Ή μηπως θέλετε να πάτε ταμείο όπως τα λαμόγια του σκανδάλου με το καλαμπόκι, ενώ η Ελλάδα θα καλείται να πληρώνει δις σε αποζημιώσεις;
Η πλάκα τελειώνει, το σκανδαλο με τα VLTs αρκεί να γκρεμίσει

την κυβέρνηση αφού στερεί κάθε δικαιολογία για τα σκληρά μέτρα. Πάρτε λοιπόν τα μετρα σας.
ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Πηγή φωτό: Iapopsi

http://hellasforce.com/2015/11/27/%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/





Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια