ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ – ΠΡΟΣΟΧΗ – Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ



«Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ»



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Αν και το πρόδηλο και πασιφανές δεν θα έπρεπε να χρειάζεται εξήγηση μολοταύτα κλονιζόμαστε όταν οι απλοϊκές μας υποθέσεις δεν ταιριάζουν με την προσδοκία που έχουμε για τον χρόνο και τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα.
Προφητείες και προρρήσεις αγίων και αγίων πατέρων , γερόντων και ανθρώπων του Θεού μας συνεπαίρνουν και μας οδηγούν με βιαστικά βήματα μέσα στο βάθος του χρόνου.

Τα σημάδια δεν είναι πλέον μόνο σημάδια αλλά σχεδόν αποδείξεις που φέρουν τον μανδύα των ενδείξεων.
Γιατί άραγε; Τι μας εμποδίζει να μένουμε ακλόνητοι στην βεβαιότητα των εξελίξεων; Αδέλφια έχουμε μπερδέψει την έννοια του χρόνου και την προσαρμόζουμε στα δικά μας μέτρα ανθρωποπαθώς…βιαζόμαστε να τα ζήσουμε…βιαζόμαστε και βιάζουμε εαυτούς και αλλήλους με τα ποθούμενα αλλά και τις φοβίες μας.

Οφείλουμε να ανησυχούμε και ταυτόχρονα να μην ανησυχούμε, να περιμένουμε αλλά και να μην περιμένουμε ..πάντως οφείλουμε να μην είμαστε ολιγόπιστοι και κυρίως να είμαστε όπως ο Θεός πρεσβεύει για το πλάσμα Του.
Ο Θεός γνωρίζει και το πότε και το πως και το γιατί και το που και το πόσο…αλλά για Εκείνον ο χρόνος δεν είναι τίποτε…δεν υφίσταται καν γιατί προυπήρχε του χρόνου…τόσο απλά.

Εμείς έχουμε θέμα με τον χρόνο..κι έτσι χάνουμε την ουσία.

Αδέλφια…ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ…Μπορεί να μας βασανίζει ο χρόνος που κυλάει όπως εμείς δεν επιθυμούμε αλλά αυτό είναι δικό μας εσωτερικό και πνευματικό πρόβλημα. Αν είχαμε πίστη κόκκου σινάπεως ποσώς δεν θα μας απασχολούσε. Ο Θεός μίλησε μέσω των προφητών και των αγίων Του…για να μην ανησυχούμε αλλά για να έχουμε την ορθή ανησυχία.., να μην περιμένουμς αλλά να προσμένουμε.., για να μένουμε σταθεροί στην πίστη μας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα όσα ήδη γνωρίζει και σχεδιάσει ο Θεός θα έρχονται μπροστά μας και θα περνάνε με ταχύτητα φωτός. Ένα δεν είναι απόλυτα βέβαιο…πως κάποιος είναι χαμένος ή πως κάποιος είναι σωσμένος…Αυτό εξαρτάται από εμάς…Η διαφοροποίηση θα υπάρχει όπου το αυτόβουλο μας οδηγεί στον σωστό δρόμο…Και αυτό θα ισχύσει όχι μόνο για τον καθένα προσωπικά αλλά και για ολόκληρες ομάδες .., έθνη και λαούς…

Ο Μεγάλος Πόλεμος ήδη εξελίσσεται ..όχι μόνο γύρω μας αλλά και μέσα μας…

Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν να πολεμήσουμε…Ζούμε τεράστιες και ανεπανάληπτες ιστορικές στιγμές και πρέπει όταν ζυγιστούμε να μην βρεθούμε ελλιποβαρείς…

ΠΡΟΣΟΧΗ…Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…Μην υποτιμάμε τις «επιθέσεις» που ζούμε και θα ζήσουμε στην καθημερινότητα μας…Να φανούμε γενναίοι ..όπως θέλει ο θεός από εμάς..Μην λυγίσουμε ..ούτε από τον φόβο, ούτε από την απογοήτευση, ούτε από τις κοσμικές ανάγκες ούτε από απειλές ούτε από πείνα ..και κυρίως μην τσιμπάμε τα δολώματα..
Δεν έρχονται μόνο Παγκόσμιοι πόλεμοι και συμφορές ..έρχονται απίστευτες πιέσεις για να δεθούμε χειροπόδαρα…με έξυπνες κάρτες, με κάρτες του πολίτη, με σφραγίσματα και όλα όσα μας έχει προειδοποιήσει ο Θεός μέσω των προφητών και των αγίων Του.

Το δένδρο το είδαμε…μην χάσουμε και το δάσος.

Ο Θεός , η Υπεραγία Θεοτόκος και οι άγιοι δεν θα μας αφήσουν..ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ…ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ…ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ…ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ…ΑΙΤΗΣΕΣΘΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΑΙ.
http://hellasforce.com/2015/10/03/%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B7%CE%B4%CE%B7-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%BF-%CE%B5%CF%87%CE%B8/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια