ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι γνωστό και έχουν γραφτεί πολλά ότι μια από τις μεγαλύτερες βάσεις των Τζιχαντιστών στην Ευρώπη βρίσκεται στο Κοσσυφοπέδιο.

Τώρα, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Τουρκία, (Sabah 4/9), που επικαλούνται αλβανικές εφημερίδες, οι Τζιχαντιστές ανοίγουν καινούργιο πολεμικό μέτωπο από το Κοσσυφοπέδιο εναντίον των ηγετών της περιοχής, καθώς και κάποιων κυβερνητικών παραγόντων του Κοσσυφοπεδίου που έχουν ζητήσει να περιοριστούν οι δραστηριότητες τους στην περιοχή αυτή.

Συγκεκριμένα η DAEŞ, δηλαδή το στρατιωτικό σκέλος του Ισλαμικού Χαλιφάτου, έχει στείλει απειλητικά μηνύματα κατά των ηγετών των κρατών της περιοχής, καθώς και κατά του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου, İsa Mustafa, ο οποίος προφανώς υπακούοντας έξωθεν εντολές έχει ζητήσει τον περιορισμό της παρουσίας του.

Το ενδιαφέρον φυσικά είναι εδώ ότι οι απειλές των Τζιχαντιστών στρέφονται όχι μόνο κατά του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου αλλά και άλλων ηγετών των Βαλκανίων, ανάβοντας καινούργιες «φωτιές» στην ευρύτερη περιοχή.

Εδώ φαίνεται και πόσο ανεύθυνη ήταν η πολιτική όλων αυτών που είχαν στηρίξει την παρουσία των Τζιχαντιστών στα Βαλκάνια.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


http://hellasforce.com/2015/10/04/%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%83%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια