ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΞΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΜΕ ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ!!!








Και μετά μιλάει για “κάθαρση” ο Αλέξης Τσίπρας. Έτσι θα πάμε μπροστά;
Στις 3 Σεπτεμβρίου ο παραιτηθείς γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης, παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Σήμερα, έναν μήνα μετά, ετοιμάζεται να πάρει απολυτήριο!

Όπως αναφέρει εφημερίδα το απολυτήριο του κ. Κορωνάκη παίρνει σιγά – σιγά τον δρόμο προς τη συμπλήρωση, καθώς το αργότερο σε δύο – τρεις εβδομάδες ο ίδιος επιστρέφει ως πολίτης στην καθημερινότητα.

Η θητεία για τους ανθρώπους που έχουν περάσει ένα όριο ηλικίας (40 είναι ο Τάσος Κορωνάκης) είναι η απολύτως υποχρεωτική και περιορίζεται σε δύο μήνες. Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ όμως έκανε θητεία… fast track κι ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στο κόμμα εν όψει του συνεδρίου.
http://ethnikismos.net/2015/10/05/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5-%CE%BA/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια