ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΣΟΚ! Γιατί γίνονται πραγματικά οι εκλογές και ο τρόμος του κουρέματος το 2016




Ο καλός φίλος και συνεργάτης του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" Κωνσταντίνος Νίνος, κτηνίατρος στο επάγγελμα, είχε γράψει την 1η Νοεμβρίου του 2014 ένα ανατριχιαστικά προφητικό άρθρο το οποίο έκανε λόγο για τον αριθμό βουλευτών που θα συγκέντρωνε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για την διάσπαση που θα ακολουθούσε με την αποσκίρτηση του Αριστερού Ρεύματος και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
Εκείνο το ανατριχιαστικά προφητικό άρθρο μπορείτε να το διαβάστε εδώ

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν επανέρχεται σήμερα 1η Σεπτεμβρίου του 2015 με ένα ακόμη άρθρο που σοκάρει με την βεβαιότητα του συγγραφέα του για όσα θα συμβούν τους επόμενους μήνες>

Το άρθρο έχει τίτλο Μετά και αυτές τις εκλογές και λίγο πριν τις μεθεπόμενες του Μαρτίου 2016

Οι νέες προβλέψεις-εκτιμήσεις:

Πρώτον>Άτακτη υποχώρηση-απόδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην β’ θέση. Καμμία συμμετοχή στην επερχόμενη τετρακομματική συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΕΝ .ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΠΑΣΟΚ.

Αντίθετα βαθιά αντιμνημονιακή στάση, με σκοπό την πλήρη απεμπλοκή του από το επερχόμενο, ήδη προσχεδιασμένο και προσυμφωνημένο bail-in της 4-1-2016 της τάξεως του 50% παρακαλώ για ΟΛΕΣ τις καταθέσεις από 1500 ευρώ και πάνω, με σκοπό την άντληση 55 δις ευρώ και ταυτόχρονη απομείωση –κούρεμα του χρέους κατά 110 δις ευρώ με σκοπό την σχέση του ως προς το ΑΕΠ να πέσει στο 145%.

Κακά τα ψέμματα αλλά δεν ξανανoiγουν διαφορετικά οι τράπεζες.

Δεύτερον> Γι αυτό και ΜΟΝΟΝ γι αυτό τον λόγο γίνονται οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβίου και όχι ότι θέλει να καθαρίσει το κόμμα του από τις σταλινικές-αντιμνημονικές προσμίξεις του Λαφαζάνη και των συνιστωσών.

Τρίτον>Σε περίπτωση που αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απο την κάλπη 1ο κόμμα θα υπάρξει αντίστοιχη ΠΕΝΤΑκομματική κυβέρνηση συνεργασίας με σκοπό την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, τις μεταρρυθμίσεις, την αξιοποίηση του συνοδευτικού πακέτου των 86 δις και κυρίως την διαχείρηση του νομοτελειακού πιά BAIL-IN.

Κ.ΝΙΝΟΣ

1-09-2015.

kourdistoportocali.com


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια