Βουτηγμένη στα σκάνδαλα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού





Ή «Τρικλοποδιά» δημοσιεύει το αποκαλυπτικό άρθρο του περιοδικού «HOT DOC»,βασισμένο στις καταγγελίες της υπαλλήλου της Γ.Γ.Αθλητισμού ,κας Θεοδωροβίας Πλακά.
Διαβάστε το καί διαδώστε το.

Αύγουστος 2014. Μια πολυσέλιδη αναφορά διαβιβάζεται στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προϊσταμένου των Εισαγγελέων Διαφθοράς, Νίκου Παντελή.

Τα όσα περιγράφονται σε αυτήν, αφορούν σκάνδαλα στον χώρο του Αθλητισμού και τεκμηριώνονται από εκθέσεις και πορίσματα ελεγκτικών αρχών.

Πρόκειται για αναφορά της υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) Θεοδωροβίας Πλακά, η οποία από το 2006 έχει επανειλημμένως καταγγείλει φαινόμενα εκφυλισμού στην υπηρεσία της και φαινόμενα διαφθοράς στον χώρο του Αθλητισμού, που αγγίζουν την πολιτική ηγεσία και τους προσφάτως διατελέσαντες υφυπουργούς Αθλητισμού.

Του Μάριου Αραβαντινού
























http://hellasforce.com/2015/08/03/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια