Γαλλία και Βρετανία ζητούν βοήθεια για 200 λαθρομετανάστες - Στην Ελλάδα μπαίνουν 36.000 το μήνα και οι πολιτικάντηδες σιωπούν!





Πρώτο θέμα στον ευρωπαϊκό τύπο έγινε η ιστορία 200 λαθρομεταναστών που επεχείρησαν να μεταβούν από την Γαλλία στην Βρετανία, μέσω της σήραγγας της Μάγχης. Απευθείας οι αρμόδιοι υπουργοί των δύο χωρών έκαναν κοινή δημόσια δήλωση, πιέζοντας τα υπόλοιπα κράτης της Ε.Ε., προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα και να εφαρμοστεί η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ και να επιστρέψουν αυτοί οι λαθρομετανάστες στις χώρες προέλευσής τους, δηλαδή στην Ελλάδα, την Ιταλία ή την Ισπανία.

Όλο αυτό το θέμα που αναστάτωσε την διεθνή κοινή γνώμη έγινε για 200 μετανάστες, κατόπιν της ευαισθητοποίησης των αρμοδίων υπουργών και της χρήσεως όλων των μέσων που έχουν στην διάθεσή τους. Στην Ελλάδα, βέβαια, ο αριθμός 200 όταν μιλάμε για λαθρομετανάστες δεν αντιστοιχεί ούτε καν στην... σοδειά μίας ημέρας για ένα νησί, αλλά παρόλα αυτά κανείς υπουργός δεν δείχνει να ανησυχεί ή να κινητοποιείται προς την επίλυση αυτού του φλέγοντος ζητήματος.

36000 λαθρομετανάστες μπαίνουν στην Ελλάδα το μήνα, αλλά παρόλα αυτά, οι υπουργοί συνιστούν στους Έλληνες υπομονή και τονίζουν μετά παρρησίας τα ευρωπαϊκά κονδύλια που εισπράττουν οι αργυρώνητες «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ για να περιθάλπτουν τους λαθρομετανάστες. Εκατοντάδες λαθρομετανάστες απλώνουν μπουγάδα στο Πεδίον του Άρεως, ενώ χιλιάδες φέρνουν σε απελπισία του κατοίκους των νησιών, διαλύοντας την τουριστική κίνηση και θέτοντας σε κίνδυνο την Δημόσια Ασφάλεια και Υγεία των Ελλήνων νησιωτών, αλλά παρόλα αυτά οι αρμόδιοι υπουργοί σκέφτονται τα... κονδύλια.

Η Γαλλία και η Βρετανία δείχνουν πως ακόμα και 200 λαθρομετανάστες μπορούν να αποτελέσουν ζήτημα συζήτησης, αποδεικνύοντας έτσι ότι πίσω από την αδράνεια των ελλαδιτών πολιτικάντηδων κρύβονται σκοτεινά συμφέροντα, που εξυπηρετούνται, και φυσικά πολλά κονδύλια που πάνε σε τσέπες «ημετέρων».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gallia-kai-bretania-zhtoun-bohtheia-gia-200-lathrometanastes-sthn-ellada-mp#ixzz3hpT1H97N


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια