ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ LIDL ;;; ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ LIDL !!!!






ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΤΟ LIDL ΕΔΩΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ SITE!


Έρευνα στα LidL διέταξε ο Γ.Γ. Καταναλωτή για την απορρόφηση της αύξησης στο ΦΠΑ



Εντολή για έρευνα στα σουπερ μάρκετ Lidl έδωσε ο γενικός γραμματείας Εμπορίου και Καταναλωτή κ. Αντώνης Παπαδεράκης μετά τα δημοσιεύματα του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, που αναφέρονταν στην πρωτοβουλία της γερμανικής εκπτωτικής αλυσίδας να ανακοινώσει ότι απορροφά την αύξηση του ΦΠΑ στα προϊόντα που άλλαξαν κατηγορία και μεταφέρθηκαν στον συντελεστή 23% από 13% μέχρι πρότινος.



Η πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα κ. Αντώνη Παπαδεράκη είναι πιο ενδεδειγμένη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της έρευνας.


Αμέσως μετά την ανακίνηση του θέματος από το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, ιστότοποι και κανάλια πήραν διαφήμιση από τα LIDL, ως γνήσιοι Γερμανοτσολιάδες!

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τελικά επιβεβαιώνετε την ηλιθιότητα σας, δηλαδή αφού θα γίνει έλεγχος άρα θα κλείσει η εταιρεία. Καλό θα ήταν να γράψετε και την ετοιμολογία σας τι εστί γερμανοτσολιάς, οι καναλάρχες που υποστήριζαν το ΝΑΙ; ο Τίπρας που διέριγνιε τα ιμάτιά του για το ΟΧΙ και μόλις αυτό βγήκε, αυτός ακολούθησε τους καναλάρχες στο ΝΑΙ, Ο Γλέζος που στον ύπνο του είδε ότι οι ναζί ξέχασαν να κάνουν υποστολή της σημαίας με την δύση του ηλίου, και πήγε αυτός και την κατέβασε ξυπνώντας καταϊδρωμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή