Χυδαία επίθεση κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού από τη Λιθουανή Πρόεδρο!




Ξέφυγε ακόμη και από τους τυπικούς όρους ευγένειας και διπλωματίας η πρόεδρος της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε η οποία αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Φτάνοντας στο κτίριο της Κομισιόν δήλωσε πως απαιτούν ξεκάθαρες προτάσεις από την Ελλάδα, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας «πως θα διαπραγματευτούμε με κάποιον που λέει ψέματα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό είναι το δίλημμα».


Συνέχισε μάλιστα τις προκλητικές της δηλώσεις λέγοντας «η σημερινή κυβέρνηση ξέρει ή δεν ξέρει τι θέλει, ή υπάρχει κάτι που δεν θέλει να ξέρει ή μήπως τζογάρει».

Ξεκαθάρισε πως η Ευρώπη μπορεί να βρει λύση σε οποιδήποτε πρόβλημα αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται δύο πλευρές να συνομιλήσουν, να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Λιθουανή Πρόεδρος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική απέναντι στην Ελλάδα.


http://hellasforce.com/2015/07/07/%CF%87%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια