ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ – Αδέλφια Έλληνες θα σας ξεσχίσουν, θα σας κατασπαράξουν




ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ… «Οι καταθέσεις σας στις τράπεζες ΔΕΝ είναι ασφαλείς»!!!

Ας δούμε τι έλεγε Γέροντας Μοναχός (εκτός Αγίου Όρους, από Μονή της βορειοδυτικής Ελλάδας) σε κείμενό του που παρουσίασε στην «Ελεύθερη Ωρα.» της 19ης Μαρτίου του 2015… Αξίζει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το θεόπνευστο κείμενο του εν λόγω Γέροντος και θα καταλάβει πολύ καλά πού οδεύουμε.

Ιδού λοιπόν μερικά χαρακτηριστικά σημεία του κειμένου ετούτου:
«Σας ετοίμασαν, σας έθρεψαν μέχρι τώρα, για να σας βάλουν στην αρένα, όπως τους λεγεωναρίους. Σας έβαλαν όλους να είστε ο ένας εναντίον του άλλου. Αδέλφια απέναντι στους γονείς, απέναντι στους συγγενείς, αδέλφια απέναντι σ’ αδέλφια, όπως με τους Κυπρίους.
Η πρώτη αρένα είσθε εσείς οι Έλληνες μεταξύ σας. Θα σας βγάλουν την ψυχή σας αν γίνεται και από την μύτη. […]
[…] Τα πρωτόκολλα τελειώνουν εδώ! Θα πουν οι κυβερνώντες: Φθάνει ως εδώ! Τους ταΐσαμε, τους θρέψαμε! Τώρα είναι ώρα να τους ρίξουμε στην αρένα με τους ξένους (τους λαθρομετανάστες) που θα σας επιτεθούν εκ των έσω.
Οι καταθέσεις σας στις τράπεζες δεν είναι ασφαλείς. Οι καταθέσεις σας είναι οι ντουλάπες σας. Η ασφάλειά σας Είμαι Εγώ!
Έρχονται παιδιά μου δύσκολα για εσάς. Κρατηθείτε! Όπως το θήραμα σας έχουν στην μέση και θα θελήσουν να σας ξεσχίσουν, να σας κατασπαράξουν! Τους αφήνω ελεύθερους να το κάνουν, για να τους πάω προς το σχέδιο του Ουράνιου Πατέρα σας.

Μόλις πειραχθεί το σχέδιο του Ουράνιου Πατέρα, τότε το θήραμα θα γίνη λιοντάρι. Το μόνο που σας λέω: Κάνετε υπομονή και μεγάλο κουράγιο.
Οι καταθέσεις σας είναι τα τρόφιμά σας και οι ψυχές σας, τις οποίες θα καταθέσετε σε εμένα!
Ξαφνικό θα είναι και αιφνιδιαστικό το σχέδιό τους. Όπως ένα βέλος που διαπερνά επτά καλάθια ταυτόχρονα. Μέσα σε 24 ώρες θα καταρρεύσει το τραπεζικό σας σύστημα.

Εάν θέλετε πραγματικά να προστατευθείτε από εκείνους, να βάλετε ως αλεξίσφαιρο γιλέκο την προσευχή. Σας μιλώ με την γλώσσα σας, κουβεντιάζω με εσάς!
Οι Έλληνες και όχι μόνο, στην Ελλάδα, αλλά παντού, θα ακούσουν την φωνή Μου μέσα τους και χωρίς να το θέλουν. Και οι πιστοί και εκείνοι που δεν Με πιστεύουν!
Ο κύκλος παιδιά μου έχει κλείσει! Θα ακούσετε από αυτούς (τους ξένους), πολλά λόγια άσχημα. Αλλά εσείς να μην θορυβηθείτε. Τα λόγια τους θα πέσουν, όπως οι οβίδες που πέφτουν η μια πίσω από την άλλη.
Θα σας πουν οι αντίχριστοι, εσάς αντίχριστους. Εμένα θα με βγάλουν αιρετικό! Και εσάς θα σας κυνηγήσουν για αιρετικούς. Θα κυνηγηθείτε για την «αίρεσή» σας και την αγάπη σας για Εμένα.
Θα σας ονομάσουν κλέφτες, αναξίους, τιποτένιους, κλπ.

Να μην σκεφθείτε ποτέ, ότι θα σας εγκαταλείψω»!
http://hellasforce.com/2015/07/02/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B9/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια