Οι Σκοτεινοί Άρχοντες ελάλησαν: Η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερους μετανάστες… Περαστικά μας… (βίντεο)




ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!


Το αφεντικό της Goldman-Sachs International και συμμετέχων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Peter Sutherland, δήλωσε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν λάβει «δίκαιο μερίδιο» προσφύγων από χώρες της Αφρικής και της Συρίας.

Ο Σάδερλαντ είπε στο ραδιόφωνο RTÉ ότι οι 240.000 μετανάστες που κατακλύζουν την Ευρώπη κάθε χρόνο, δεν είναι μια οικονομική επιβάρυνση για χώρες όπως η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αντίθετα, είπε, αυτός ο αριθμός, ή και περισσότεροι μετανάστες ετησίως, αντιπροσωπεύουν ένα οικονομικό και κοινωνικό όφελος για την Ευρώπη, τη Βρετανία και την Ιρλανδία.

«Οι κυβερνήσεις πρέπει να ηγηθούν δίνοντας τη θετική είδηση ότι οι μετανάστες είναι καλοί για μια κοινότητα, οικονομικά και με κάθε άλλο τρόπο και όχι συνεχώς να τους χαρακτηρίζουν ως βάρος, επειδή δεν είναι πραγματικά ένα βάρος», είπε ο Sutherland. «Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συμβάλουν θετικά στην κοινότητα στην οποία ζουν».
Μια έκθεση από το University College του Λονδίνου, ωστόσο, διαπίστωσε ότι οι μετανάστες αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα μια τεράστια οικονομική αφαίμαξη των χωρών υποδοχής.
Σύμφωνα με τη μελέτη, μη-Ευρωπαίοι μετανάστες που ζουν στην Βρετανία έχουν αποστραγγίσει τα δημόσια οικονομικά κατά σχεδόν £ 120 δισεκατομμύρια από το 1995.
Η κατάσταση είναι παρόμοια στη Γερμανία, μακράν την πιο ευημερούσα και παραγωγική χώρα στην Ευρώπη.
http://hellasforce.com/2015/07/01/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια