ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Χ@ΜΟΥΡΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ... !!!






Έκκληση στον γενικό εισαγγελέα να αναλάβει δράση απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο Μαυροβούνιο, καθώς τζιχαντιστής ο οποίος φέρεται να έχει προσχωρήσει στο Ισλαμικό Κράτος, απειλεί με μηνύματα στο Facebook πολιτικούς, βουλευτές και κατοίκους της περιοχής Μπαρ, νεαρός από τη συγκεκριμένη πόλη, ο οποίος δήλωσε ότι πολεμά στο πλευρό τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους».

Ο Νταμίρ Σλάκοβιτς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι προσχώρησε στο «Ισλαμικό Κράτος» και ότι βρίσκεται σε περιοχή μεταξύ Συρίας και Ιράκ, μέσω του προφίλ του στο Facebook απείλησε τους κατοίκους του Μπαρ, ότι «Το Ισλαμικό Κράτος έρχεται» στην πόλη και ότι «θα είναι ανελέητο».

Επίσης απέστειλε απειλές στα μέλη της Βουλής του Μαυροβουνίου, Άζρα Γιάσαβιτς (Θετικό Μαυροβούνιο), Ριφάτ Ραστόντερ (Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα) και Ντριτάν Αμπάζοβιτς (Ενωμένη Μεταρρυθμιστική Κίνηση), τους οποίους κατηγόρησε για προδοσία, υποστηρίζοντας ότι είναι αποστάτες που νομίζουν ότι είναι μουσουλμάνοι».

«… Το Ισλαμικό Κράτος με την άδεια και τη βοήθεια του Αλλάχ θα φθάσει εκεί και θα καθαρίσει την πόλη και το Ισλάμ από τις αθλιότητες και τα ψέματα που έχετε κάνει πράξη» ανέφερε στο μήνυμά του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίας «Βιέστι» της Ποντγκόριτσας.

Ο υπουργός Εσωτερικών του Μαυροβουνίου, Ράσκο Κόνιεβιτς εκτίμησε ότι τέτοιες απειλές υποχρεώνουν τα κρατικά όργανα να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα.

«Είναι υποχρέωση των κρατικών οργάνων να λαμβάνουν μέτρα σε οποιαδήποτε απειλή, κυρίως όταν απευθύνεται σε ανώτατους αξιωματούχους, βουλευτές» υπογράμμισε ο κ. Κόνιεβιτς.

«Το αρχηγείο της αστυνομίας σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) παρακολουθεί όλες τις πιθανές προκλήσεις με τις οποίες, δυστυχώς, είναι αντιμέτωπες και οι χώρες της περιοχής» δήλωσε ο κ. Κόνιεβιτς.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου εξέφρασε ανησυχία, ότι οι πολίτες της χώρας που συμμετέχουν σε πολεμικές συγκρούσεις στο εξωτερικό μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για την περιοχή.

Για τον λόγο αυτό, είναι αναγκαία η τιμωρία όσων συμμετέχουν σε πολεμικές συγκρούσεις σε άλλες χώρες, είπε ο κ. Μάρκοβιτς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ντνέβνε Νόβινε»

«Η αντίδραση δεν μπορεί να είναι μόνο στρατιωτική, αλλά και πολιτική, κοινωνική και οικονομική» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου.

Το μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας της Βουλής του Μαυροβουνίου και στέλεχος του Βοσνιακού Κόμματος, Σούλιο Μούσταφιτς δήλωσε ότι οι υπηρεσίες ασφάλειας θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τα απειλητικά μηνύματα που δημοσιεύθηκαν μέσω του Facebook.

«Αν και αυτό είναι ένα εικονικό μέσο επικοινωνίας, γιατί πίσω από προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα μπορεί να είναι κάποιος άλλο, οι υπηρεσίες ασφάλειας θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τις απειλές, ειδικά όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα» τόνισε ο κ. Μούσταφιτς στην εφημερίδα «Βιέστι».

Σύμφωνα με στοιχεία των αρμόδιων αρχών, περίπου 30 άτομα από το Μαυροβουνίου πολεμούν στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και στο Ιράκ.
http://www.stoxos.gr/2015/05/blog-post_158.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια