Πέρα από τις «μαρτυρίες τρόμου»… Ποιά ευυπόληπτα κτήνη είχαν ακουμπήσει την μικρή Άννυ πριν το κτήνος εξαφανίσει τι σώμα της;





Αυτός ο ευφάνταστος τρόπος εξαφάνισης μιας σορού ενος βρέφους, από έναν συνοδό πλούσιων ηλικιωμένων, δυο τινά σημαίνουν:

Είτε ηθελε να κρύψει σημάδια φρικτής κακοποίησης και δεν εννοούμε ενδοοικογενειακής βίας. Το «βρασιμο» ειναι χειρότερο απο οποιονδήποτε μώλωπα.
Είτε ήθελε να σκορπίσει τα κομμάτια, γιατί κάποια έλειπαν. Καμμιά καρδιά, κανενα συκώτι κλπ.
Και όσοι μένουν στην «φρικτή περιγραφη» για το άψυχο κορμάκι, συγκαλύπτουν τα μαρτυρια που ενδέχεται να πέρασε το αγγελούδι όσο ηταν εν ζωή.
Κάποιοι δημοσιογραφοι λοιπον επιχείρησαν να ξεπλύνουν τον αγαπητικό των βρωμογερων, μιλώντας για «ψυχολογικά προβληματα». Θα τον έχουν πείσει προφανώς ότι θα τον φυγαδευσουν ως τρελό, αρκεί να το βουλώσει και να συνεχίσει τα περί «βρασίματος». Μεχρι που θα τον φάνε στην φυλακή πριν προλάβει να μιλήσει.
Δυστυχώς σε αυτες τις περιπτώσεις δεν τον τρώνε απλοί φυλακισμένοι ωστε να τον κάνουν να μιλήσει πριν. Τον τρώνε επαγγελματίες, ακριβως για να μην μιλήσει.
Αυτό το κυκλωμα ειναι τοσο βρωμικο, τοσο ισχυρό, τοσο αδίστακτο, που εαν ποτέ βγει στην επιφάνεια θα πεθάνουμε από την μπόχα των τρανταχτων ονομάτων…

olympia.gr

Το διαβάσαμε από το: Πέρα από τις «μαρτυρίες τρόμου»… Ποιά ευυπόληπτα κτήνη είχαν ακουμπήσει την μικρή Άννυ πριν το κτήνος εξαφανίσει τι σώμα της; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/05/blog-post_445.html#ixzz3ZGb3yolK

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ...τα ακραία, οι μη ανθρώπινες εξαιρέσεις, είναι εδώ για να αποκαλύπτουν πόσο απάνθρωποι είναι οι «εξανθρωπισμένοι» κανόνες, δηλαδή οι «καθώς πρέπει» συμπεριφορές που αντέχονται και θεωρούνται αποδεκτές μέσα στο πνεύμα της εποχής. Τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης την προπαγανδίζουν κοινωνικές ιδεολογίες, προβάλλεται ως επικρατούσα νοοτροπία και θριαμβεύει ως «σκοτεινή νύχτα της ψυχής».
    Η μικρή Άννυ
    http://aftercrisisblog.blogspot.gr/2015/05/blog-post_5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή