Πιέζουν τον Άδωνι να θέσει… υποψηφιότητα για αρχηγός της ΝΔ!








Κρατήστε αυτή την πληροφορία γιατί στο μέλλον μπορεί να βγει… λαβράκι. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχει αρχίσει και αποκτά φανατικό κοινό στο δεξιό κέρας της ΝΔ. Ο ίδιος , μέτρ της επικοινωνίας, ξέρει πώς να στήνει δίπολα και τελικά να αναδεικνύεται προσωπικά.

Το γεγονός εξάλλου ότι πρόκειται για το πιο τηλεοπτικό πρόσωπο της ΝΔ – ίσως και του πολιτικού συστήματος- αφού έχει καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στα site και φυσικά στα social media, έχει αρχίσει και ανεβάζει τις μετοχές του σε όλα τα επίπεδα.

Την Δευτέρα οι δεξιοί – οι καθαρά δεξιοί – αυτοί που δεν είναι οπαδοί του μετριοπαθούς λόγου, αλλά της κατά μέτωπο σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον αποθέωναν, πριν καν ξεκινήσει η εκπομπή στον Χατζηνικολάου. «Το βράδυ βλέπουμε Άδωνι» ήταν το μήνυμα πολλών φανατικών του δεξιού πολιτικού, που κατά την διάρκεια της εκπομπής, έκαναν λόγο για «σκόνη του Φίλη» και όλα τα συναφή, βλέποντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, να επιτίθεται κατά μέτωπο στον ομόλογο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρουν τα parapolitika. gr, πολλοί είναι οι φίλοι του Άδωνι, που το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να του ζητούν να πάρει… πρωτοβουλίες, όταν ανοίξουν οι διαδικασίες για την διαδοχή του Αντώνη Σαμαρά και να θέσει… υποψηφιότητα για αρχηγός της ΝΔ!

Όχι φυσικά για να πάρει το κόμμα, αλλά να μετρήσει δυνάμεις και να «μπετονάρει» όπως λέγεται στην κομματική αργκό, το δεξιό κοινό.

Και ο Βορίδης θα πει κάποιος;

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο στενοί φίλοι, δεν είναι τόσο στενοί όσο παλιά, χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι δεν επικοινωνούν τακτικά. Ο Άδωνις ωστόσο είναι πολύ νεώτερος του Μάκη Βορίδη (κατά 8 χρόνια) , ενώ έχει αρχίσει σαφέστατα να είναι και πιο δημοφιλής.

Και όπως ξέρετε στην πολιτική, αν μπει η φιλοδοξία δεν βγαίνει και είναι βέβαιο πως ο Άδωνις γνωρίζει ότι το κοινό του έχει αρχίσει να μεγαλώνει… πολύ στα δεξιά. Και για να ξέρετε τον Άδωνι τον συμπαθεί πολύ και ο ίδιος ο Σαμαράς….


http://newsnea.gr/%CE%BD%CE%B5%CE%B1/%CF%80%CE%B9%CE%AD%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%E2%80%A6-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B4Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια